anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mikaelowska galeria

mikael-----
Początkujący

mikaelowska galeria

na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery :slight_smile:

97 ODPOW. 97
mikael-----
Początkujący

dzieki Kris za wizyte i ocene , o plecaku wiedzialem ale zapomnialem co zrobic jak ma parcie na szklo :slight_smile: a fotke fajnie mi zrobiles podkrecone kolorki , wyglada lepiej choc widac ze nienaturalnie powoli sie przekonuje do ulepszania zdjec

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mikael napisał(a):

dzieki Kris za wizyte i ocene , o plecaku wiedzialem ale zapomnialem co zrobic jak ma parcie na szklo :slight_smile: a fotke fajnie mi zrobiles podkrecone kolorki , wyglada lepiej choc widac ze nienaturalnie powoli sie przekonuje do ulepszania zdjec

Spróbuj jakie będą dla Ciebie efekty po przełączeniu w menu alfy na styl krajobrazowy, bo używasz standardu obecnie. Mniej do roboty na kompie będzie.

mikael-----
Początkujący

dzieki Tomek napewno poszukam tego trybu
i jeszcze dwie fotki

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

najlepsze 31 :c4

maro_ka
Początkujący

przy zdjęciu 32 mam problem z błędnikiem. O mały włos i musiał bym czyścić biurko :nauseated_face:

31 fajny widoczek. Na pewno bardzo fajne miejsce ale brakuje mi w tym wodospadzie - hmm SPADU :) także woda jest ale spadu brak. Być może pionowy kadr byłby lepsiejszy??

mikael-----
Początkujący

jakies makro wstawie , jesli to tak mozna nazwac

colorful-----
Początkujący

jak dla mnie niepotrzebnie tyle przetrzeni, zwłaszcza na górze zdjęcia, nad obiektem. wygląda, jakbyś 'ustawił' kadr, a potem niechcący przesunął aparat do góry... :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

ostatnie 33 za colorful za mało obiektu fotografowanego na zdjęciu....
za 31 :c4
32 oj podobne wrażenia jak maro_ka :c14

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

przy ost fotce bardziej pasowałby mi pionowy i dużo ciaśniejszy kadr

doslav.
Poszukiwacz

pawelszymanski6 napisał(a):

przy ost fotce bardziej pasowałby mi pionowy i dużo ciaśniejszy kadr

Hmm... Coś w tym jest :)