Podziel się wrażeniami!
Witam
Chciałbym zaprezentować moje pierwsze pstryknięcia z A100.
Proszę o komentarze ; )))
Oj, mocna 14.
Pod każdym względem.
14 - napis u dołu Krzyża ze względów ideologicznych mi nie podchodzi
16 - ciemno, no i ten kabel
Napis oczywiście nie jest mojego autorstwa bo ja nie z tych co religią gardzą czy coś w tym stylu. Ale napis daje wiele do myślenia. A co do kabla to kabel rzecz ludzka, a nic co ludzkie nie jest mi obce bodajże
Nowe...
Witam
14 - faktycznie - mocna, ale zwraca uwagę...
co do ostatniego ujecia - hmmm...dla mnie za ciemny doł i jakoś tak nie wiem - nie pasuje mi coś...
pozdrawiam
17 - widoczek bez wyrazu ( ciemnawo )
14 - najciekawszy kadr z tych trzech, ale...
Po pierwsze niebo mi się nie podoba. Poczekaj na błękit z chmurami.
Po drugie ten napis na krzyżu na samym dole http://klubkm.pl/forum/images/smilies/yay.gif Mogłeś go wykadrować w programie a najlepiej wymazać go szmatką (jeżeli się da). Pozostawia niesmak
Ten nowy widoczek to nie za dobrze...
ciemny i właściwie nie widać na nim nic ciekawego
Z zastawiającym uporem wstawiasz fotki, które poza brakiem ostrości, brakiem nasycenia, brakiem kontrastu, bałaganem w kadrze i straszną kompozycją nie wnoszą kompletnie nic.
Widzę, że totalnie ignorujesz uwagi kolegów, nie wspomniawszy o linkach które podałem. Tak do niczego nie dojdziesz...
Nie ignoruje bo gdybym ignorował to wogóle bym nie wrzucał tu zdjęć bo bym myślał, że krytykujecie na złość, a tak nie jest. Nie robię idealnych zdjęć bo nie opanowałem jeszcze dobrze sprzętu i nie umiem w pełni wykorzystać możliwości.
to cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz i czytaj
powodzenia;)