anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Milan - Tematyka różna

Milan-----
Początkujący

Milan - Tematyka różna

Witam :)

Chciałbym zaprezentować moje pierwsze pstryknięcia z A100.
Proszę o komentarze ; )))

41 ODPOW. 41
profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Oj, mocna 14.
Pod każdym względem.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

14 - napis u dołu Krzyża ze względów ideologicznych mi nie podchodzi :c11
16 - ciemno, no i ten kabel :rolling_eyes:

Milan-----
Początkujący

Napis oczywiście nie jest mojego autorstwa bo ja nie z tych co religią gardzą czy coś w tym stylu. Ale napis daje wiele do myślenia. A co do kabla to kabel rzecz ludzka, a nic co ludzkie nie jest mi obce bodajże :P

Nowe...

flower-----
Początkujący

Witam :)
14 - faktycznie - mocna, ale zwraca uwagę...
co do ostatniego ujecia - hmmm...dla mnie za ciemny doł i jakoś tak nie wiem - nie pasuje mi coś...
pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

17 - widoczek bez wyrazu ( ciemnawo )

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Starosta.
Początkujący

14 - najciekawszy kadr z tych trzech, ale...
Po pierwsze niebo mi się nie podoba. Poczekaj na błękit z chmurami.
Po drugie ten napis na krzyżu na samym dole http://klubkm.pl/forum/images/smilies/yay.gif Mogłeś go wykadrować w programie a najlepiej wymazać go szmatką (jeżeli się da). Pozostawia niesmak :c12 :c8

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Ten nowy widoczek to nie za dobrze...
ciemny i właściwie nie widać na nim nic ciekawego

Creatoor
Początkujący

Z zastawiającym uporem wstawiasz fotki, które poza brakiem ostrości, brakiem nasycenia, brakiem kontrastu, bałaganem w kadrze i straszną kompozycją nie wnoszą kompletnie nic.
Widzę, że totalnie ignorujesz uwagi kolegów, nie wspomniawszy o linkach które podałem. Tak do niczego nie dojdziesz...

Milan-----
Początkujący

Nie ignoruje bo gdybym ignorował to wogóle bym nie wrzucał tu zdjęć bo bym myślał, że krytykujecie na złość, a tak nie jest. Nie robię idealnych zdjęć bo nie opanowałem jeszcze dobrze sprzętu i nie umiem w pełni wykorzystać możliwości.

pablo_duch
Początkujący

to cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz cwicz i czytaj
powodzenia;)