anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Misiek025 - córeczkowe

Misiek025
Początkujący

Misiek025 - córeczkowe

Witam.

Chciałem się was zapytać o opinie na temat zdjęć.
Kiedyś biegałem ze zwykłą cyfrówką a od pół roku z Sony A200 17-80.
Troszkę lubię bawić się światłem - mam nadzieje że nie przesadzam.

Mam jeszcze kilka zdjęć ale to już po tej ocenie

465 ODPOW. 465
flower-----
Początkujący

ostatnie trzy w pyte:) podobają mi się:)
fajnie zlapane momenty :)

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

cześć,

73 i 74 podobają mi się, ale...74 bardziej pomimo tej trawki przed dzieciakiem ;]

Pozdrawiam.

Misiek025
Początkujący

Mamo Kuby(moje guru :) ), fotofly i Amtrak dzienks za odwiedziny i miłe słowo ... podniosły moje morale

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Trzeba pochwalić za kadr w 73 i 74 :thumbsup: choć z innymi kolorami byłoby lepiej :c20

Pozdrawia Starosta :grin:
Misiek025
Początkujący

Będę miał chwilę czasu wieczorkiem to popróbuje inne kolorki.

Dzienks za odwiedziny

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

:c37
Coraz fajniejsze te twoje "wypociny" ale musisz pamiętać o szczegółach.
Przykładowo na nr 75 chłopca zasłania jakiś chabaź, a znowu na 76 wyrasta mu z głowy latarnia (i czemu f14???)
pzdr

Misiek025
Początkujący

Dzięki sg_cezar za odwiedziny. No faktycznie diabeł tkwi w szczegółach, które się uczę dostrzegać. Co do wysokiej przysłony próbowałem nie przepalić nieba, i szukałem na to rozwiązania. Ale jak czytałem forum godzinkę temu to nie tędy droga :)

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Faktycznie coraz lepiej. Widzę, że zaczynasz dbać o kadr. Mniej przypadkowości, więcej przemyśleń. Nie do końca wciąż trafia do mnie obróbka na 75 - rzadko kiedy lubie takie wyprane kolory... Ale jeżeli Tobie pasuje to git.
a na 76 mogłeś wystemplwać słup wyrastający z głowy brzdąca. W 78 prosi się ażo rozjaśnienie buzi Oli.Ale jak zwykle to tylko moje widzimisie :c20
Generalnie jest lepiej! Oby tak dalej

Misiek025
Początkujący

Mamo Kuby - dzięki za cenne uwagi - czy jeśli chodzi o zdjęcie nr 78 - to chodzi tobie o samo rozjaśnienie buzi ( jeśli tak to jak to zrobić - LR , PS ? ) czy całego zdjęcia. Słupa nie zauważyłem :) PS słup został postawiony dla boćka, który namiętnie robił gniazdo na słupie elektrycznym prawie na drutach. Po "przegnaniu" go przez panów elektryków nie skorzystał z okazji.