Podziel się wrażeniami!
Witam.
Chciałem się was zapytać o opinie na temat zdjęć.
Kiedyś biegałem ze zwykłą cyfrówką a od pół roku z Sony A200 17-80.
Troszkę lubię bawić się światłem - mam nadzieje że nie przesadzam.
Mam jeszcze kilka zdjęć ale to już po tej ocenie
ostatnie trzy w pyte:) podobają mi się:)
fajnie zlapane momenty
cześć,
73 i 74 podobają mi się, ale...74 bardziej pomimo tej trawki przed dzieciakiem ;]
Pozdrawiam.
Mamo Kuby(moje guru ), fotofly i Amtrak dzienks za odwiedziny i miłe słowo ... podniosły moje morale
Trzeba pochwalić za kadr w 73 i 74 choć z innymi kolorami byłoby lepiej
Będę miał chwilę czasu wieczorkiem to popróbuje inne kolorki.
Dzienks za odwiedziny
Dzisiejszych klika fotek
Coraz fajniejsze te twoje "wypociny" ale musisz pamiętać o szczegółach.
Przykładowo na nr 75 chłopca zasłania jakiś chabaź, a znowu na 76 wyrasta mu z głowy latarnia (i czemu f14???)
pzdr
Dzięki sg_cezar za odwiedziny. No faktycznie diabeł tkwi w szczegółach, które się uczę dostrzegać. Co do wysokiej przysłony próbowałem nie przepalić nieba, i szukałem na to rozwiązania. Ale jak czytałem forum godzinkę temu to nie tędy droga
Faktycznie coraz lepiej. Widzę, że zaczynasz dbać o kadr. Mniej przypadkowości, więcej przemyśleń. Nie do końca wciąż trafia do mnie obróbka na 75 - rzadko kiedy lubie takie wyprane kolory... Ale jeżeli Tobie pasuje to git.
a na 76 mogłeś wystemplwać słup wyrastający z głowy brzdąca. W 78 prosi się ażo rozjaśnienie buzi Oli.Ale jak zwykle to tylko moje widzimisie
Generalnie jest lepiej! Oby tak dalej
Mamo Kuby - dzięki za cenne uwagi - czy jeśli chodzi o zdjęcie nr 78 - to chodzi tobie o samo rozjaśnienie buzi ( jeśli tak to jak to zrobić - LR , PS ? ) czy całego zdjęcia. Słupa nie zauważyłem PS słup został postawiony dla boćka, który namiętnie robił gniazdo na słupie elektrycznym prawie na drutach. Po "przegnaniu" go przez panów elektryków nie skorzystał z okazji.