anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Misiek025 - córeczkowe

Misiek025
Początkujący

Misiek025 - córeczkowe

Witam.

Chciałem się was zapytać o opinie na temat zdjęć.
Kiedyś biegałem ze zwykłą cyfrówką a od pół roku z Sony A200 17-80.
Troszkę lubię bawić się światłem - mam nadzieje że nie przesadzam.

Mam jeszcze kilka zdjęć ale to już po tej ocenie

465 ODPOW. 465
Misiek025
Początkujący

Można i tak ale wydaje mi się że statek ucieknie z mocnego punktu i będzie zbyt blisko krawędzi... jutro spróbuje jak to wyjdzie.

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Ostatnie dwa jak dla mnie okej;]

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Misiek025 napisał(a):

wydaje mi się że statek ucieknie z mocnego punktu i będzie zbyt blisko krawędzi...

W zasadzie masz rację. Ale z drugiej strony słońce jest w mocnym punkcie i jego promienie prowadzą wzrok do statku.
W praktyce - trzeba zrobić próbę i na spokojnie się przyjrzeć - jak będzie lepiej.

------------------------------
fotoamator
rakastan00
Poszukiwacz

93. szkoda, że mały buziaka zasłonił
94 i 95 :thumbsup: klimatyczne

art1-----
Początkujący

94 i 95 super, jak kiedyś klikne takie klimaty to napewno zawisną na ścianie ze zdjęciami

Misiek025
Początkujący

I jak zawsze co wprawniejsze oko to wprawniejsze. Jakoś przystępniej to wygląda z tym kadrowaniem.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Misiek025 napisał(a):

sugestie Tadeusza

I teraz będzie wszystko na mnie :c6
Nie myślałem, żeby aż tak przyciąć (tylko to czarne drzewo z prawej). Ale jak Ci wyszło, że tak jest OK, to :smileythumbsup:

W sumie, każdy z tych obrazów jest trochę inny - wyzwala nieco inne emocje przy oglądaniu. To się chyba nazywa manipulacja ;)
A zdjęcie naprawdę bardzo dobre.

------------------------------
fotoamator
flower-----
Początkujący

dla mnie pierwsza 96-stka o wiele lepsza niz drugie podejście...na drugim czegoś "brakuje"...od razu chce sie powiedziec - za malo prawej strony:)
pierwsza 96 - ma "ramy"...i ja mimo tych galazek zostawilabym ja tak..
ale ja sie nie znam...to tylko moje odczucia :)
pozdrawiam....i niezmiennie podobają mi sie mgiełki oczywiście...
stare czasy i wyprawy nad Noteć tez przypominają...więc tym bardziej w moim odczuciu - plus :)
pozdrawiam :)

Misiek025
Początkujący

Fotofly dla Ciebie jak Ci się tak miło wspomina Noteć znajdę czas w sobocinke jakąś jak będzie mgiełka i wstanę wcześniej i pofocę więcej miejsc Noteckich. To było na szybko w drodze do drugiego miejsca pracy więc ryzykowałem spóźnieniem. Coś tknęło mnie by aparat do bagażnika wrzucić. Pozdrawiam

flower-----
Początkujący

Misiek025 napisał(a):

Fotofly dla Ciebie jak Ci się tak miło wspomina Noteć znajdę czas w sobocinke jakąś jak będzie mgiełka i wstanę wcześniej i pofocę więcej miejsc Noteckich. To było na szybko w drodze do drugiego miejsca pracy więc ryzykowałem spóźnieniem. Coś tknęło mnie by aparat do bagażnika wrzucić. Pozdrawiam

Z chęcia pozerkam na rzekę...a ostatnie Twoje spojrzenia na nia sa naprawde ciekawe...
Ciebie musi tknąć, żeby wozić ze soba aparat?? :shock: ...ja mój traktuję jak trzecie dziecko ;) ...jest ze mna zawsze i wszedzie ;)
pozdrawiam raz jeszcze :)