Podziel się wrażeniami!
Witam.
Chciałem się was zapytać o opinie na temat zdjęć.
Kiedyś biegałem ze zwykłą cyfrówką a od pół roku z Sony A200 17-80.
Troszkę lubię bawić się światłem - mam nadzieje że nie przesadzam.
Mam jeszcze kilka zdjęć ale to już po tej ocenie
Można i tak ale wydaje mi się że statek ucieknie z mocnego punktu i będzie zbyt blisko krawędzi... jutro spróbuje jak to wyjdzie.
Ostatnie dwa jak dla mnie okej;]
W zasadzie masz rację. Ale z drugiej strony słońce jest w mocnym punkcie i jego promienie prowadzą wzrok do statku.Misiek025 napisał(a):
wydaje mi się że statek ucieknie z mocnego punktu i będzie zbyt blisko krawędzi...
93. szkoda, że mały buziaka zasłonił
94 i 95 klimatyczne
94 i 95 super, jak kiedyś klikne takie klimaty to napewno zawisną na ścianie ze zdjęciami
I jak zawsze co wprawniejsze oko to wprawniejsze. Jakoś przystępniej to wygląda z tym kadrowaniem.
I teraz będzie wszystko na mnieMisiek025 napisał(a):
sugestie Tadeusza
dla mnie pierwsza 96-stka o wiele lepsza niz drugie podejście...na drugim czegoś "brakuje"...od razu chce sie powiedziec - za malo prawej strony:)
pierwsza 96 - ma "ramy"...i ja mimo tych galazek zostawilabym ja tak..
ale ja sie nie znam...to tylko moje odczucia
pozdrawiam....i niezmiennie podobają mi sie mgiełki oczywiście...
stare czasy i wyprawy nad Noteć tez przypominają...więc tym bardziej w moim odczuciu - plus
pozdrawiam
Fotofly dla Ciebie jak Ci się tak miło wspomina Noteć znajdę czas w sobocinke jakąś jak będzie mgiełka i wstanę wcześniej i pofocę więcej miejsc Noteckich. To było na szybko w drodze do drugiego miejsca pracy więc ryzykowałem spóźnieniem. Coś tknęło mnie by aparat do bagażnika wrzucić. Pozdrawiam
Misiek025 napisał(a):
Fotofly dla Ciebie jak Ci się tak miło wspomina Noteć znajdę czas w sobocinke jakąś jak będzie mgiełka i wstanę wcześniej i pofocę więcej miejsc Noteckich. To było na szybko w drodze do drugiego miejsca pracy więc ryzykowałem spóźnieniem. Coś tknęło mnie by aparat do bagażnika wrzucić. Pozdrawiam