Podziel się wrażeniami!
Tak więc chciałbym się pochwalić moimi zdjęciami
Chciałbym zaznaczyć, że nie poddaje swoich zdjęć obróbce graficznej (jedyna zmiania to zmiana wielkości i "wklejanie" podpisu)
Witam
Byłem , obejrzałem i jedno co się nasuwa ... zdjęcia ciemne
Pozdrawiam
I jeszcze jedno.
tez kiedys bylem przeciwnikem obrobki graficznej ,jednak bez tego sie nie da . ale temat fotek spoko, choc w ostatniej uciete centrum kadru
Witam.
Uważam, że obróbka zdjęć to naprawdę nic złego.
Witam,
obróbka to moim zdaniem nic złego.
Miasto, ja bym skadrował z dołu i przyciemnił, tak, żeby poniżej czerwonego budynku nie było nic widać.
Owoc ma takie mało nasycone kolory i niski kontrast.
To coś szklanego leiwtuje? Tak cień wygląda xD A cienia bym się pozbył doświetlając z tej strony:)
Ostatnie fajne, ale szkoda, że uciete z dołu.
I mam taką malutką prośbę, numeruj zdjęcia.
Pozdrawiam.
kuraq napisał(a):
Witam,
obróbka to moim zdaniem nic złego.
Miasto, ja bym skadrował z dołu i przyciemnił, tak, żeby poniżej czerwonego budynku nie było nic widać.
Owoc ma takie mało nasycone kolory i niski kontrast.
To coś szklanego leiwtuje? Tak cień wygląda xD A cienia bym się pozbył doświetlając z tej strony:)
Ostatnie fajne, ale szkoda, że uciete z dołu.
I mam taką malutką prośbę, numeruj zdjęcia.
Pozdrawiam.
"Zdjęcie musi już być dobre w aparacie, a nie po wyjsciu z Photoshopa" i wziąłem sobie to do serca, więc staram sie robić tak, aby ich nie trzeba było poprawiać.
A oto zdjęcie, które mi osobiście najbardziej się podoba. Takie moje dziecko
Co do samej obróbki, to też nie uważam jej za coś złego, ale ktoś mi kiedyś powiedział "Zdjęcie musi już być dobre w aparacie, a nie po wyjsciu z Photoshopa" i wziąłem sobie to do serca, więc staram sie robić tak, aby ich nie trzeba było poprawiać.