Podziel się wrażeniami!
Zdjęcia wszystkie wykonane są sony alpha 100 ( od 24 sierpnia alpha 200) życzę miłego oglądania mile widziane krytyki i ogólne oceny z góry dziękuje
36 - Niby za dużo, ale jednak za mało widać. Sfotografowałeś całą postać (pomijam totalne niezrozumienie z mojej strony jeśli chodzi o dobór ubrania ) i jeszcze troszkę miejsca nad babcią, ale nie widać córeczki. Zbyt szeroko do tematu podszedłeś. Lepiej byłoby wejść na stołeczek - foteczka z góry (uchwyciłbyś buźkę małej) i nie z takiego kąta (bo po co nogi, których nie widać, bo są czarne spodnie )
37 - przyciąłbym do kwadratu i poprawił kontrast (o tak). Nie mniej jednak to nie naprawi kadru, w którym babcia patrzy się "gdzieś tam". Nie pasuje to tutaj. Albo powinna patrzeć się na małą, albo w obiektyw
dzieki za wskazowki
Motorsport Ireland 2009/2010 Rallycross Championship Round 3
40 szkoda, ze centralnie...
39 nieostre.. i małe
38 po co Ci to skrzywienie kadru 😆 raczej uroku temu zdjęciu przez to nie dodałeś... małe.
Motorsport Ireland 2009/2010 Rallycross Championship Round 3 CD
dejmien napisał(a):
40 szkoda, ze centralnie...
39 nieostre.. i małe
38 po co Ci to skrzywienie kadru 😆 raczej uroku temu zdjęciu przez to nie dodałeś... małe.
w 39 też mi coś nie gra...
40 - no centralnie - brakuje miejsca z lewej (za wskazówkami Rafikiego z filmików )
38 - to mi się podoba najbardziej