anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moja galeria Marcin Sobieraj

sobieraj-----
Początkujący

Moja galeria Marcin Sobieraj

Zdjęcia wszystkie wykonane są sony alpha 100 ( od 24 sierpnia alpha 200) życzę miłego oglądania mile widziane krytyki i ogólne oceny z góry dziękuje

46 ODPOW. 46
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

36 - Niby za dużo, ale jednak za mało widać. Sfotografowałeś całą postać (pomijam totalne niezrozumienie z mojej strony jeśli chodzi o dobór ubrania ;) ) i jeszcze troszkę miejsca nad babcią, ale nie widać córeczki. Zbyt szeroko do tematu podszedłeś. Lepiej byłoby wejść na stołeczek - foteczka z góry (uchwyciłbyś buźkę małej) i nie z takiego kąta (bo po co nogi, których nie widać, bo są czarne spodnie ;) )

37 - przyciąłbym do kwadratu i poprawił kontrast (o tak). Nie mniej jednak to nie naprawi kadru, w którym babcia patrzy się "gdzieś tam". Nie pasuje to tutaj. Albo powinna patrzeć się na małą, albo w obiektyw ;)

Początkujący

dzieki za wskazowki

sobieraj-----
Początkujący

Motorsport Ireland 2009/2010 Rallycross Championship Round 3

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

40 szkoda, ze centralnie...

39 nieostre.. i małe

38 po co Ci to skrzywienie kadru 😆 raczej uroku temu zdjęciu przez to nie dodałeś... małe.

sobieraj-----
Początkujący

Motorsport Ireland 2009/2010 Rallycross Championship Round 3 CD

sobieraj-----
Początkujący

dejmien napisał(a):

40 szkoda, ze centralnie...

39 nieostre.. i małe

38 po co Ci to skrzywienie kadru 😆 raczej uroku temu zdjęciu przez to nie dodałeś... małe.

40 typowa panorama nie wiem w czym masz obiekcje ze centralnie ( no chyba ze sie myle)
39 zostało poprawione fakt za bardzo pomniejszone co do ostrosci moze lekko ucieka ale tez zabrudzenie auta sprawia jakby bylo nieostre
38 lubie takie dlatego jest pod kontem nie wszystkim moze sie podobac

Dzieki za uwagi

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

w 39 też mi coś nie gra...
40 - no centralnie - brakuje miejsca z lewej (za wskazówkami Rafikiego z filmików ;) )
38 - to mi się podoba najbardziej