Podziel się wrażeniami!
Takie pierwsze 2 fotki z których jestem (przynajmniej trochę) zadowolony oceńcie
Bardzo, bardzo mi te organy ...
Aż pachnie kurzem.
A może dasz radę złapać je jakimś poważnym szerokim kątem?
I koncert życzeń - chciałbym poczytać te napisy na klawiszach ...
cdn dzięki za odwiedziny
Z racji tego że jestem aktualnie w Poznaniu nie będzie chwilowo organów a teraz troszkę Poznania nocą
Gdyby jeszcze dobrze skadrować, wyprostować i pozbyć się paprocha (na godz. 11) to by była ładna fotka. Kolorystyka ok.
Falubaz pozdrawia Poznań
Creatoor napisał(a):
Gdyby jeszcze dobrze skadrować, wyprostować i pozbyć się paprocha (na godz. 11) to by była ładna fotka. Kolorystyka ok.
kris napisał(a):
Creatoor napisał(a):
ja bym jeszcze z kadrem zrobił tak by nie było na nim samochodu, czyli ciach ciach
paulina napisał(a):
kuraq napisał(a):
Organki troszkę na zabiedzone wygladają
I właśnie dlatego Mi się podobają
Dzięki Panowie za odwiedziny
Nie jestem u siebie to nie mogę nic fotek poprawić więc sorry za krzywe, i ,,pobrudzone,, fotki:)
a teraz jeszcze 2 z Poznania
kris napisał(a):
Creatoor napisał(a):
Gdyby jeszcze dobrze skadrować, .
ja bym jeszcze z kadrem zrobił tak by nie było na nim samochodu, czyli ciach ciach
arekbartosz napisał(a):
Nie jestem u siebie to nie mogę nic fotek poprawić więc sorry za krzywe, i ,,pobrudzone,, fotki:)
Ja już od roku wybieram się na nocne zdjęcia Katedry i jakoś nie mam motywacji - co za wstyd
Bertone napisał(a):
Ja już od roku wybieram się na nocne zdjęcia Katedry i jakoś nie mam motywacji - co za wstyd