anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moja Joanna :*

oldguest
Początkujący

Moja Joanna :*

Takie pierwsze 2 fotki z których jestem (przynajmniej trochę) zadowolony oceńcie :)

356 ODPOW. 356
profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Bardzo, bardzo mi te organy ... :c4
Aż pachnie kurzem.
A może dasz radę złapać je jakimś poważnym szerokim kątem?

I koncert życzeń - chciałbym poczytać te napisy na klawiszach ...

oldguest
Początkujący

cdn dzięki za odwiedziny

Z racji tego że jestem aktualnie w Poznaniu nie będzie chwilowo organów a teraz troszkę Poznania nocą

Creatoor
Początkujący

Gdyby jeszcze dobrze skadrować, wyprostować i pozbyć się paprocha (na godz. 11) to by była ładna fotka. Kolorystyka ok.
Falubaz pozdrawia Poznań :nauseated_face:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Creatoor napisał(a):

Gdyby jeszcze dobrze skadrować, wyprostować i pozbyć się paprocha (na godz. 11) to by była ładna fotka. Kolorystyka ok.

ja bym jeszcze z kadrem zrobił tak by nie było na nim samochodu, czyli ciach ciach :c20
a organy fajne pokazane, choć ja bym je widział ciut inaczej (pół kroku w tył i w prawo, a obiektyw lekko w lewo - więcej byłoby widać)

Michal.
Poszukiwacz

kris napisał(a):

Creatoor napisał(a):

ja bym jeszcze z kadrem zrobił tak by nie było na nim samochodu, czyli ciach ciach :c20

dokładnie, co nie zmienia faktu że zdj jest niezłe, wymagałoby małego dopracowania ale jest :smileythumbsup:

paulina napisał(a):

kuraq napisał(a):

Organki troszkę na zabiedzone wygladają

I właśnie dlatego Mi się podobają :thumbsup:

no i właśnie o to tu chodzi, takie zadbane, błyszczące to u siebie w Kościele zobaczyć sobie mogę :P

oldguest
Początkujący

Dzięki Panowie za odwiedziny :)
Nie jestem u siebie to nie mogę nic fotek poprawić więc sorry za krzywe, i ,,pobrudzone,, fotki:)
a teraz jeszcze 2 z Poznania

Creatoor
Początkujący

kris napisał(a):

Creatoor napisał(a):

Gdyby jeszcze dobrze skadrować, .

Toż właśnie to między innymi miałem na myśli, taki mały skrócik myślowy.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

arekbartosz napisał(a):

Nie jestem u siebie to nie mogę nic fotek poprawić więc sorry za krzywe, i ,,pobrudzone,, fotki:)

To jak będziesz u siebie to wyprość ;)
15 - troszkę przepalona na przedniej fasadzie budynku

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ja już od roku wybieram się na nocne zdjęcia Katedry i jakoś nie mam motywacji - co za wstyd :c46

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

Bertone napisał(a):

Ja już od roku wybieram się na nocne zdjęcia Katedry i jakoś nie mam motywacji - co za wstyd :c46

No wstyd wstyd bo na prawdę jest pięknie :)
Osobiście mógłbym łazić całą noc po Poznaniu i fotografować ale z racji tego że nie miałem zbyt wiele czasu zdjęcia są jakie są :(
Ale prędzej czy później na pewno Tu wracam na dłużej :)