Podziel się wrażeniami!
http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg
Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.
126/127 - zdecydowanie lepsza jest kolorowa wersja
128/129 - tutaj pierwszy łabądek mniej mi się podoba, za to drugi kadr jest zabawny
130 - przyjemny i fajne kolorki
131b - jak już Michał napisał - bardzo mphistowo
bardzo mphistowo
Bardzo mphistowo
Miałem wizję - co by było gdyby podpiąć mojego heliosa 85mm który przy pełnej dziurze ma papierową GO przez komplet pierścieni pośrednich do body. W teorii mamy zestaw makro który przy pełnej dziurze ma ekstremalnie małe GO. I tak jest w rzeczywistości. Wszystkie fotki przy maksymalni otwartej przysłonie, pod słońce i z kompletem pierścieni pośrednich. Zero obróbki w ps-e nie licząc wywoływania RAW.
Bajkowe. Możnaby rzec bajeczne:D
Mały wypad na robale ...
Nasuwa mi sie wniosek abys mieszkanie posprzatal...tyle tego chodzi Ci po katach
Tymi eksperymentalnymi to mnie powaliłeś Szczególnie to zielone się mnie podoba ale przeciwko pozostałym również nic złego nie napiszę
Robale... Robalowe...
zdecydowanie za zielenią i to taką soczystą - z całej wrzutki to najbardziej mi się spodobało
robale nawet mi sie widza
Podejrzewam , że robale ciężko się foci z racji ich ruchliwości
135 - dla mnie fotka jest delikatnie przejarana no i uciąłeś troszkę nóżki robalowi
136 - nie podoba mi się sam kadr ( dziwnie się patrzy ) no i znowu coś tam uciąłeś - no ale to mucha więc
137 - robal sam w sobie nie ciekawy ( mam wrażenie , że jest tak mały , że z mikroskopem nie podchodź , a Ty jeszcze fotkę mu zrobiłeś )
Pozdrawiam
Bartek