anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

oldguest
Początkujący

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg

Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.

726 ODPOW. 726
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

126/127 - zdecydowanie lepsza jest kolorowa wersja
128/129 - tutaj pierwszy łabądek mniej mi się podoba, za to drugi kadr jest zabawny :D
130 - przyjemny i fajne kolorki
131b - jak już Michał napisał - bardzo mphistowo

Bertone.
Poszukiwacz

bardzo mphistowo :nauseated_face:

Ooo tak :D :P

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

Bardzo mphistowo :c2 :c2 :c22 :c22 :D

Miałem wizję - co by było gdyby podpiąć mojego heliosa 85mm który przy pełnej dziurze ma papierową GO przez komplet pierścieni pośrednich do body. W teorii mamy zestaw makro który przy pełnej dziurze ma ekstremalnie małe GO. I tak jest w rzeczywistości. Wszystkie fotki przy maksymalni otwartej przysłonie, pod słońce i z kompletem pierścieni pośrednich. Zero obróbki w ps-e nie licząc wywoływania RAW.

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Bajkowe. Możnaby rzec bajeczne:D

oldguest
Początkujący
profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Nasuwa mi sie wniosek abys mieszkanie posprzatal...tyle tego chodzi Ci po katach :c20

doslav.
Poszukiwacz

Tymi eksperymentalnymi to mnie powaliłeś :c4 Szczególnie to zielone się mnie podoba ale przeciwko pozostałym również nic złego nie napiszę :thumbsup: :D

Robale... Robalowe... :)

szkicek
Nowicjusz

zdecydowanie za zielenią i to taką soczystą - z całej wrzutki to najbardziej mi się spodobało

pablo_duch
Początkujący

robale nawet mi sie widza :D

Bertone.
Poszukiwacz

Podejrzewam , że robale ciężko się foci z racji ich ruchliwości :nauseated_face:
135 - dla mnie fotka jest delikatnie przejarana no i uciąłeś troszkę nóżki robalowi :P
136 - nie podoba mi się sam kadr ( dziwnie się patrzy ) no i znowu coś tam uciąłeś - no ale to mucha więc :thumbsup: :slight_smile:
137 - robal sam w sobie nie ciekawy ( mam wrażenie , że jest tak mały , że z mikroskopem nie podchodź , a Ty jeszcze fotkę mu zrobiłeś ) :c34

Pozdrawiam
Bartek

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________