Podziel się wrażeniami!
Witam;-)
jako foto-pstrykacz i posiadacz alfy postanowiłem coś niecoś z ciekawszych moim zdaniem pstryknięć umieścić na forum.
Mistrzostwo świata to nie jest bo ciągle zgłębiam sztukę pstrykania i daleko mi nawet do mówienia o sobie amator;-)
Pozdrawiam
M.
fot1 jest super, 2 za ciemne schodki,3 takie sobie(nic w sobie nie ma, pewnie był to fajny widok ale zdjęcie ),4 może być chociaż ładnie by to wyglądało jakby za syrenką było zachodzące słońce co do tej fotografii to mógłbyś zastosować większy otwór przysłony i krótszy czas i miasto było by zamazane.5 słaba ostrość.6 nie wiem.
;-D
dzięki wielkie za wszelkie sugestie...
te schodki i ta syrenka właśnie mi za ciemna wychodziła... a chciałem mieć ładne gwiazdki ostre ze świateł i dlatego taka przysłona.. a słońce.. heh.. spóźniłem się.. specjalnie po nie jechałem ale mi uciekło;-)
co do latarni, nie ma ostrości bo nie było pilota więc te 60s trzymałem palec na spuście i zamarzałem i przez to się rozmyło
dopiero dziś kupiłem pilota i teraz to już powinny wychodzić mniej rozmazane;-)
jeszcze raz wielkie dzięki.. jutro kolejny dzień nauki i eksperymentów;-)
będzie polowanie na bielika
Pozdrawiam
M.
Pierwsza wrzutka bardzo fajna, jedynie co mnie rzuca się w oczy to zbyt mało wyostrzone
(ostrzysz foto po zmniejszeniu?).
syrenka się podoba
no właśnie nie zawsze ostrze...
a tutaj wrzucam syrenkę poprawioną bo mnie zjechali na jednym portalu za nią że za ciemna;-P
latarnia.. poprawione bo tamte było rozmyte.. to jest z tego samego dnia fotka tylko z innej perspektywy i już nie leci latarnia do tyłu i jest bardziej ostre;-)
Latarnia, jak latarnia. Nie wzruszyło mnie te foto.
Rodzyn104 napisał(a):
Latarnia, jak latarnia. Nie wzruszyło mnie te foto.
z dzisiejszego wieczoru... fot nr 10 jest lekko ruszona bo robiłem pierwszy pstryk z ręki a na drugi zabrakło energii w baterii