Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro Poniżej fotki autek w ruchu
skarżypytapaderewa napisał(a):
adę się szkolic z Tadeuszem na krótki plener
Jak po 14 to dajcie znać może się przyłącze
O 15:30Szczupic napisał(a):
Jak po 14 to dajcie znać może się przyłącze
A to dlaczego Szczupic nie przepadasz za parkiem chorzowskim. A może jakieś fajne makro zrobisz.
Nie że nie przepadam po prostu do Kościuszki mam bliżej i są tam lepsze wiewiórki
A w WPKiW dziś będę już z Tadziem gadałem
Witajcie. Kolejna porcja fotek które powstały przy okazji wyprawy do rosarium w parku Chorzowskim w towarzystwie Tadeusz i Kuby. Oczywiście nie mogę się równac z kolegami ale co tam. Raz się żyje...
paderewa napisał(a):
Witajcie. Kolejna porcja fotek które powstały przy okazji wyprawy do rosarium w parku Chorzowskim w towarzystwie Tadeusz i Kuby. Oczywiście nie mogę się równac z kolegami ale co tam. Raz się żyje...
![]()
paderewa napisał(a):
paderewa napisał(a):
![]()
paderewa napisał(a):
Zdjęcie Nr 121 powstało dzięki uprzejmości Kuby i możliwości podpięcia Tamiego makro. Pozdrawiam![]()
Fotka powstała w lochach Bazyliki w Betlejem. Gdzieś się zawieruszyła więc dodaję teraz.