Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro Poniżej fotki autek w ruchu
Hej Bertone Dziękuję Ci bardzo za wizytę i miłe słowo. Cieszę się że żółwie ninja przypadły Ci do gustu. Jeżeli chodzi o streety to chyba za krótko leżakowały. Z tym szumem to chyba przesadziłem. Chciałem pokazac że nie tylko kris po Katowicach " biega "
Pozdrawiam.
street - jakos takos słabo
zółwie-ładnie pokazane
zółwie-ładnie pokazane
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Trochę się działo w życiu prywatnym dlatego praktycznie nie odwiedzałem forum. Wróciłem do starego zawodu i znowu biję kilometry ciężarówką po europie. Ostatnio odwiedziłem Belgię a konkretnie okolice Antwerpii a także jej port gdzie miałem rozładunek. Wrzucam na razie jedną fotkę z portu. Reszta niech trochę po leżakuje.
...ja to nie wiem o co chodzi...
Pozdrawiam,
Bardzo szaro jak dla mnie, totalny brak kontrastów
Bardzo szaro jak dla mnie, totalny brak kontrastów
IMO lepiej, choć ja bym pewnie jeszcze podciągneła ten kontrast
Monty, Michał, Bubu. Dzięki za wizytę i opinię. Sprawa tak wygląda z tym kontrastem. Rawy obrabiam w Image Data Converter i jak już się pobawię suwaczkami to wygląda to dobrze. Rozjaśniam kontrastuję itd... Po wrzuceniu na forum fotki wyglądają o wiele gorzej. Tak jak Michał zauważył są szare i nijakie takie. Kurcze nie wiem co jest grane
A o fotografii w BW to chyba muszę trochę poczytac.
Witajcie. Kolejne ujęcie z portu w Antwerpii. Pozdrawiam