anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paderewa i pierwsze kroki...

tomik-----
Początkujący

Paderewa i pierwsze kroki...

Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro :slight_smile: Poniżej fotki autek w ruchu

145 ODPOW. 145
tomik-----
Początkujący

Bertone napisał(a):

139 – mam wrażenie , że to crop , jakość zdjęcia słaba

Z tym zdjęciem to było tak że trochę na siłę wrzuciłem na dowód tego że zwiedzałem zamek w Mosznej a nie zoo. W orginale słabo to wyglądało więc poobcinałem sporo i hdr-a zrobiłem. Wyszło jak wyszło czyli cieńko :(

tomik-----
Początkujący

Bertone napisał(a):

142/143 - nie lepiej byłoby się zniżyć i focić z poziomu żaby

Bertone tak właśnie zrobiłem. Przykucnąłem i pstryk,pstryk... Definicji żabiej perspektywy za bardzo nie znam ale o ile mi wiadomo to wystarczy przykucnąc aby można było mówic o żabiej perspektywie.

tomik-----
Początkujący

Bertone napisał(a):

149/150/151/152/153 – bardzo ładnie , czysto :thumbsup:

Cieszę się że Ci przypadły do gustu.

tomik-----
Początkujący

Witajcie :c37 Korzystając z okazji że ja i Tadeusz nasz drogi Admin mieszkamy po sąsiedzku mieliśmy okazję spotkac się na krótkim spacerku i trochę pogadac. Towarzyszyła nam sunia Tadzia która raczej rozmawiac nie chciała :slight_smile:

tomik-----
Początkujący

Święta, Święta czas już tuż wcinaj jajka ale już. Kiedy zając Cię zaś wzruszy, daj mu marchew, podrap uszy. A gdy jajko będzie puste, daj mu kopa wprost w kapustę. Niech nie myśli, że jest cwany, za to Ty miej rok udany. Życzę Wesoły Świąt Wielkiej Nocy pełnych jajek i dużo szczęścia.

profile.country.en_GB.title
Prash.
Początkujący

paderewa napisał(a):

Święta, Święta

szybko minęły :c10

fajny piesek
z ostatnich to 158 :smileythumbsup: