anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paderewa i pierwsze kroki...

tomik-----
Początkujący

Paderewa i pierwsze kroki...

Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro :slight_smile: Poniżej fotki autek w ruchu

145 ODPOW. 145
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

paderewa napisał(a):

adę się szkolic z Tadeuszem na krótki plener

skarżypyta :P

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Jak po 14 to dajcie znać może się przyłącze :D

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Szczupic napisał(a):

Jak po 14 to dajcie znać może się przyłącze

O 15:30 :D
Ale my do tego Parku, co Ty go nie lubisz... do WPKiW ;)

Jak się chcesz dołączyć, to o 15:30 ruszamy ode mnie, a w pół godziny później będziemy się kręcić prawdopodobnie gdzieś na różyczkach koło kapelusza - możesz się zabrać z nami albo się zdzwonimy/spotkamy w parku.

------------------------------
fotoamator
tomik-----
Początkujący

A to dlaczego Szczupic nie przepadasz za parkiem chorzowskim. A może jakieś fajne makro zrobisz. :c25 :c20

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Nie że nie przepadam po prostu do Kościuszki mam bliżej i są tam lepsze wiewiórki :P

A w WPKiW dziś będę już z Tadziem gadałem :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
tomik-----
Początkujący

Witajcie. Kolejna porcja fotek które powstały przy okazji wyprawy do rosarium w parku Chorzowskim w towarzystwie Tadeusz i Kuby. Oczywiście nie mogę się równac z kolegami ale co tam. Raz się żyje... :c56 :c20

tomik-----
Początkujący

paderewa napisał(a):

Witajcie. Kolejna porcja fotek które powstały przy okazji wyprawy do rosarium w parku Chorzowskim w towarzystwie Tadeusz i Kuby. Oczywiście nie mogę się równac z kolegami ale co tam. Raz się żyje... :c56 :c20

tomik-----
Początkujący

paderewa napisał(a):

paderewa napisał(a):

Zdjęcie Nr 121 powstało dzięki uprzejmości Kuby i możliwości podpięcia Tamiego makro. Pozdrawiam :c20 :c56

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

paderewa napisał(a):

Zdjęcie Nr 121 powstało dzięki uprzejmości Kuby i możliwości podpięcia Tamiego makro. Pozdrawiam :c20 :c56

i według mnie jest najlepsze z kwiatowych

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
tomik-----
Początkujący

:c37 Fotka powstała w lochach Bazyliki w Betlejem. Gdzieś się zawieruszyła więc dodaję teraz.