anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paderewa i pierwsze kroki...

tomik-----
Początkujący

Paderewa i pierwsze kroki...

Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro :slight_smile: Poniżej fotki autek w ruchu

145 ODPOW. 145
tomik-----
Początkujący

Dziękuję bardzo Panowie. To że nie jest kompletna klapa bardzo mnie podbudowało. Będę szukał wybierał i podglądał tylko z racji zawodu jaki wykonuję jeżdżąc jako kierowca na trasach międzynarodowych nie poświęcam tyle czasu ile bym chciał a chciałbym o wiele więcej poświęcic fotografii. Zaraziła mnie fotografia i na pewno każdy wolny czas będę jej poświęcał no i dla żony też coś musi zostac. Pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

cwicz i cwicz a beda efekty.Pozdrawiam

ps.jak napisali koledzy-pamietaj-SELEKCJA :thumbsup:

tomik-----
Początkujący

Dzięki Pablo. Na pewno będę cwiczył i stosował się do wskazówek przedmówców. Niestety przy niedzieli trzeba w trasę jechac taka niewdzięczna robota ale w sierpniu urlop będzie w Egipcie także będzie co pstrykac i dzielic się na forum i mam nadzieję że już tak nie "OBERWĘ" jak za te fotki które dzisiaj wstawiłem. Odważę się jeszcze takie dwie fotki wstawic

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Fuchę masz w sam raz do pstrykania. Tylko miej aparat zawsze pod ręką. Wiem co piszę ;)
Na ostatnich dwóch jest chaos. Widz nie ma szans odebrać tego inaczej. Nie ma punktu zaczepienia czy też drogi, którą wzrok mógłby powędrować.

kata-woj
Początkujący

Lajam napisał(a):

Ja się naprawdę zastanawiam czy te podglądy exifów są potrzebne.....
Jakaś choroba na analizowanie tych parametrów jest czy co?
Oceniajmy zdjęcia nie parametry http://klubkm.pl/forum/images/smilies/doh.gif

Lajam :smileythumbsup: rzadko podglądam - jeśli już to wartości przysłony i ogniskową
a jak się ma jedno do drugiego mnie nie interesuje - patrzę na zdjęcie :c20

paderewa gdybym miała wybierać z Twoich fotek to nr 13 dla mnie jest najlepsza

polecam ten wątek na początek: viewtopic.php?f=30&t=4210&hilit=linki+do+stron " target="_blank" target="_blank

Starosta.
Początkujący

Witam :c37

Ja tak króciutko :)
Proponuję poczytać trochę teorii o kadrowaniu. Jak na razie w tych zdjęciach nie ma nic ciekawego, ale spokojnie. Nie od razu Rzym zbudowano :c20
Początki nigdy nie są łatwe, ale warto próbować :thumbsup:

Także zachęcam do czytania teorii a także oglądania - podglądania - innych galerii na forum. Zawsze można kogoś podpatrzeć :)

Pozdrawiam :c22

Pozdrawia Starosta :grin:
pablo_duch
Początkujący

paderewa napisał(a):

ale w sierpniu urlop będzie w Egipcie także będzie co pstrykac i dzielic się na forum i mam nadzieję że już tak nie "OBERWĘ" jak za te fotki

wiec polecam teraz cwiczyc zeby jechac do Egiptu z jakims doswiadczeniem,bo nie cwiczac to w Egipcie moze byc tzw.ZZZZZZZZZZZOOOOOOOOONNNKKKKKKKKKKK
pozdr

tomik-----
Początkujący

Witam Panowie.Właśnie z trasy wróciłem i od razu na forum wskoczyłem. Bardzo dziękuję za wszystkie porady. Na pewno będę się do nich stosował. Czy powinienem zabierac aparat w trasy to nie jestem za bardzo przekonany. Czy na parkingach niemieckich można znalesc jakiś ciekawy temat, no nie wiem a tylko wtedy można by było wyciągnąc aparat na tz. pauzie. Pozdrawiam :c56

Methos-----
Początkujący

Niekoniecznie na parkingu - po drodze też są ciekawe widoczki ;) .... okoliczności przyrody itp :c34

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Methos napisał(a):

Niekoniecznie na parkingu - po drodze też są ciekawe widoczki ;) .... okoliczności przyrody itp :c34

Ale nawet, jak jest dwóch kierowców, to zatrzymywać się wolno pewnie tylko na parkingach, a z jadącej ciężarówki, to średnio się fotografuje.
To tylko TomekN jest taki easy-rider - stanie gdzie chce, jedzie gdzie lubi i fotki by the way robi 8-)

------------------------------
fotoamator