Podziel się wrażeniami!
Hej, jakiś czas temu pisałam u Was na forum i wstawiłam kilka fotek, ale większość z nich była zrobiona innym aparatem niż a350. Dzisiaj korzystam tylko z tego sprzętu. Mam 14 lat z fotografią próbuję (bo to chyba najwłaściwsze słowo) się zaprzyjaźnić od niecałego roku.
1. Tak się nieskromnie pochwalę, że dostałam za to zdjęcie polecane na fbl. Jeżeli się bliżej przyjrzeć, to bardzo drażnią mnie szumy.
2. Mała zabawa z balansem bieli, chyba za mocno modelkę zblurowałam.
3. Widzę sama 2 błędy - zabrakło ostrości i prześwietlenie przy lewych uchu.
Mam nadzieję, że skomentujecie i wytkniecie mi więcej błędów z wielką satysfakcją.
modelowała: Natalia http://maxmodels.pl/xnatashx.html" target="_blank
Podoba mi się 5 i 8tka
I te okulary
Wracając jeszcze do makijażu na pierwszych zdjęciach - wcale nie uważam, że jest mocny - ten zielony z żółtym tworzą takie jasne i świeże wrażenie pasujące nastoletniej modelce
Gdyby miała ciemno oprawione oczy to co innego...
Tomek69N napisał(a):
Za wyjątkiem 4. biorąc pod uwagę wiek osób z obu stron obiektywu, wszystkie moim zdaniem zasługują na uznanie. Jeśli nie są to kadry żywcem wyrwane z tego Vogue'a...
paranoidalna napisał(a):
Tomek69N napisał(a):
Za wyjątkiem 4. biorąc pod uwagę wiek osób z obu stron obiektywu, wszystkie moim zdaniem zasługują na uznanie. Jeśli nie są to kadry żywcem wyrwane z tego Vogue'a...
Nie są a tak wyglądają?
i co do tej blendy, moglibyście mi coś polecić do plenerów?
Dobry poczatek
Tomek69N napisał(a):
Nawet jeśli tak to nie jest to grzech (tam pracują najlepsi w branży) o ile jest to fotografia , która jest dla Ciebie atrakcyjna.
Atrakcyjna wizualnie z pewnością. Moda, kolory, piękni modele płci obojga i cała ta otoczka obcowania z tym zjawiskiem. Nie zawsze jednak ktoś kto/coś co/ wygląda atrakcyjnie jest ciekawe. Powodzenia więc w dążeniu...
albo ja jestem zaspany albo te foty są nieostre
eksperyment na 2 bardzo udany osobiscie widze tu klimacik jak z koncówki "Piątego Elementu" wiec bardzo mi sie podoba.
bardzo dobry początek
5,6,8
paranoidalna napisał(a):
muszę kupić blendę. jaką polecacie?