Podziel się wrażeniami!
Zapraszam do oceniania moich skromnych zdjęć..myślę że powiecie co jest nie tak
Kolarstwo - latem, narciarstwo - zimą. Jedne i drugie zawody są widowiskowe i można się wyżyć fotograficznie
Też 25 najbardziej mi się podoba. I Bartek ma rację - obciąłbym dół, tuż pod drugim "A" na fladze, (albo całkiem drzewa, ale to dwa różne zdjęcia wychodzą).
Tadeusz napisał(a):
Kolarstwo - latem, narciarstwo - zimą. Jedne i drugie zawody są widowiskowe i można się wyżyć fotograficznie
Też 25 najbardziej mi się podoba. I Bartek ma rację - obciąłbym dół, tuż pod drugim "A" na fladze, (albo całkiem drzewa, ale to dwa różne zdjęcia wychodzą).
Pasuje coś odświeżyć Daje troszkę gór i innych rzeczy
Wybaczcie za takie trochę za duże zdjęcia.
Reszta
Jeśli chodzi o Taterki to masz szczęście, że niedługo (za 2 tygodnie) tam będę. Już mi tęskno za górami.
Zdjęcia fajnie przedstawiają góry, nie pasuje mi natomiast równy podział zdjęcia tzn. linia horyzontu w połowie. Nr. 34 - bardzo fajny klimat, niepotrzebne są te gałęzie i czubki choinek.
Portret - nie znam się ale nie pasuje mi spojrzenie - nie wiadomo, dlaczego modelka tam patrzy.
Witam , 34 jak najbardziej, tylko te badyle po lewej . #1 moim zdaniem zbyt szeroko, rozumiem że chciałeś pokazać całe pasmo, ale prawa część zdjęcia jest za ciemna jak dla mnie. Wystarczyłaby mi tylko lewa, słoneczna strona, może wtedy jeszcze trochę więcej dołu i biłbym brawo . Za to 32 jak najbardziej .
34 - czyżby Mnich ?
34 - czyżby Mnich ?
Tak, to Mnich
trebor co do 35, możliwe że przy usuwaniu szumu zostało lekko poruszone, ale mi jakoś się takie podoba
Dzięki za uwagi, myślę że idę w dobrym kierunku z fotografią
Zazdroszczę tego światełka na Świnicy, dla mnie ostatnimi czasy zawsze pod słońce była... za Treborem, szkoda tylko, że Kasprowy schował się tak mocno w cień