anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Piko Photography

profile.country.pl_PL.title
Piko89
Poszukiwacz

Piko Photography

Zapraszam do oceniania moich skromnych zdjęć..myślę że powiecie co jest nie tak ;)

78 ODPOW. 78
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Kolarstwo - latem, narciarstwo - zimą. Jedne i drugie zawody są widowiskowe i można się wyżyć fotograficznie :thumbsup:

Też 25 najbardziej mi się podoba. I Bartek ma rację - obciąłbym dół, tuż pod drugim "A" na fladze, (albo całkiem drzewa, ale to dwa różne zdjęcia wychodzą).

------------------------------
fotoamator
Piko89
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

Kolarstwo - latem, narciarstwo - zimą. Jedne i drugie zawody są widowiskowe i można się wyżyć fotograficznie :thumbsup:

Też 25 najbardziej mi się podoba. I Bartek ma rację - obciąłbym dół, tuż pod drugim "A" na fladze, (albo całkiem drzewa, ale to dwa różne zdjęcia wychodzą).

Oj tak, można się wyżyć strasznie :D Mnie jakoś mniej przekonują zimowe sporty (pewnie dlatego, że nie uprawiam żadnych) chyba, że narciarstwo wysokogórskie ;)
Zauważyłem, że z kolarstwa nic ciekawego nie wrzuciłem jeszcze :c12

To już teraz, na pewno będę słuchał swoich myśli :smileyhappy:

Piko89
Poszukiwacz

Pasuje coś odświeżyć :D Daje troszkę gór i innych rzeczy ;)
Wybaczcie za takie trochę za duże zdjęcia.

Piko89
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Jeśli chodzi o Taterki to masz szczęście, że niedługo (za 2 tygodnie) tam będę. Już mi tęskno za górami.
Zdjęcia fajnie przedstawiają góry, nie pasuje mi natomiast równy podział zdjęcia tzn. linia horyzontu w połowie. Nr. 34 - bardzo fajny klimat, niepotrzebne są te gałęzie i czubki choinek.
Portret - nie znam się ale nie pasuje mi spojrzenie - nie wiadomo, dlaczego modelka tam patrzy.

karooolg
Nowicjusz

Witam :c22 , 34 jak najbardziej, tylko te badyle po lewej ;) . #1 moim zdaniem zbyt szeroko, rozumiem że chciałeś pokazać całe pasmo, ale prawa część zdjęcia jest za ciemna jak dla mnie. Wystarczyłaby mi tylko lewa, słoneczna strona, może wtedy jeszcze trochę więcej dołu i biłbym brawo :) . Za to 32 jak najbardziej :thumbsup: .

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

34 - czyżby Mnich ?

spoltrebor1ofcej
Początkujący

34 - czyżby Mnich ?

też mi się tak wydaje

31 - ładna panorama
32 - te zdjęcie dobre by było w 3D :D
33 - nie fajna ta ciemna plama na dole, ja bym scroppował tak aby było widać tylko ten oświetlony szczyt
35 - ładne kolory ale chyba poruszone

Piko89
Poszukiwacz

Tak, to Mnich :)
trebor co do 35, możliwe że przy usuwaniu szumu zostało lekko poruszone, ale mi jakoś się takie podoba ;)

Dzięki za uwagi, myślę że idę w dobrym kierunku z fotografią ;)

Michal.
Poszukiwacz

Zazdroszczę tego światełka na Świnicy, dla mnie ostatnimi czasy zawsze pod słońce była... za Treborem, szkoda tylko, że Kasprowy schował się tak mocno w cień :)