Podziel się wrażeniami!
Witam
Chciałabym poddać Waszej ocenie moje zdjęcia Mam 14 lat a fotografowaniem zajmuje się od około dwóch miesięcy więc krótko... posiadam sony 230+ obiektyw kitowy 18-55
Zresetowałam dzisiaj ustawienia i mam nadzieję, że to pomoże Na razie nie wiem, czy coś działa, bo dzisiaj nie robiłam za dużo zdjęć ale jak robiłam parę to nic się nie działo
No i dziękuję za radę z tym wyostrzaniem zdjęć Na pewno się przyda
Widać pomogło ^^ Robiłam pełno zdjęć i nic się nie działo Więc bardzo dziękuję za radę
No i wrzucam moje próby z wodą Oraz jedno zdjęcie, które zrobiłam w drodze do szkoły
Kimmi napisał(a):
jedno zdjęcie, które zrobiłam w drodze do szkoły
Taszczę, ponieważ w szkole w ramach techniki mam zajęcia fotograficzne i akurat mieliśmy na zajęciach robić zdjęcia szkoły
Początek OK ale więcej uwagi zwracaj na ostrość zdjęć. Szklaneczka (8) mi się podoba. Pewnie każdy kto ma lustrzankę od razu zabiera się za robienie wody, ale te twoje zdjęcie jest takie specyficzne i ładne.
Taszczę, ponieważ w szkole w ramach techniki mam zajęcia fotograficzne i akurat mieliśmy na zajęciach robić zdjęcia szkoły
8 - ciekawy pomysł , szkoda, że nie ma trochę więcej z prawej strony...
9 - ładne, i dobrze, że symetrycznie, tylko wyprostowałbym trochę - tak, by rama ogrodzenia przebiegała równolegle do krawędzi zdjęcia.
Oj tak, 9. samo się prosi o symetrię
Spróbowałam wyprostować 9 i oto efekt
Kimmi napisał(a):
Spróbowałam wyprostować 9 i oto efekt
doslav napisał(a):
Teraz jest OK - podoba się!