anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Polnocna Rumunia;-)

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Polnocna Rumunia;-)

A700 w reku od kilku miesiecy.Premiera na tegorocznym Rajdzie Polski,eliminacji WRC w Mikolajkach.

Pozdrawiam.

303 ODPOW. 303
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

poza wiewiórki fajoska :thumbsup: -samo zdjecie nie porwało ale moment tak :c20

Monty-----
Poszukiwacz
pablo_duch
Początkujący

Siemanko
A-no mi sie podoba :thumbsup:
B-tez ale mniej :c20
C-fajne ,wyglada jakby mial powiedziec-CO SIE PATRZYSZ :c20 :slight_smile:
D-podoba mi sie-pozdrów Kobitke 8-)

pozdrawienia dla Was

Bertone.
Poszukiwacz

A kiedy F1 ? :smileytwisted:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Monty-----
Poszukiwacz

Warunki do robienia zdjec na Monza byly dosc niefortunne ze wzgledu na wysokosc siatek odgradzajacych tor od trybun.Poza tym przy panningu przyslona leci na duzo ponad 20 i ponownie wylazly mi farfocle. :smileyevil:

.cezar.
Początkujący

:c37

Monty napisał(a):

Warunki do robienia zdjec na Monza byly dosc niefortunne ze wzgledu na wysokosc siatek odgradzajacych tor od trybun

A wyszło naprawdę fajnie :smileythumbsup: . Jedynie uwagi mam do rDSC01122.jpg. Po pierwsze ostrość powinieneś trzymać bardziej na przodzie bolidu, po drugie troszkę mniej niepotrzebnego dołu, a po trzecie mogłeś jednak pozbyć się tych syfów. Generalnie wyszło bardzo, bardzo.
P.S. To chyba twoje pierwsze zdjęcia w tematyce moto, których nie przeostrzyłeś podczas obróbki.
pzdr

Monty-----
Poszukiwacz

Dodam jeszcze,ze mialem do dyspozycji mega ciezka armate 300 f2.8 i na dobra sprawe bylo piekielnie niekomfortowo nim operowac.Przy okazji potezne podziekowania dla Harnasia za udostepnienie tego szkla :c37

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Monty napisał(a):

Dodam jeszcze,ze mialem do dyspozycji mega ciezka armate 300 f2.8 i na

A to nie mogłeś założyć filtra polara do tej trzysety? Trochę by Ci światła zabrał, a tak masz przysłonę 27 przy panoramowaniu...masakra.

bylo piekielnie niekomfortowo nim operowac

Mówiłem, że 70-300 lub 70-400 byłby lepszy?
300/2.8 jest fajna jak masz miejscówkę ciekawą, a na takiej imprezie focenie z miejsc dla widowni z taką lufą daje tylko +50 do lansu. Nic więcej. :smileymrgreen:

Monty-----
Poszukiwacz

Grzesiu,
Juz jakis czas temu mialem tu wystosowac pytanie dlaczego przy panningu przyslona wedruje hen hen daleko.

Pamietam poprzednia sytuacje z analogicznym manewrem panningu gdzie stosujac 70-300 G z nominalnie kiepskim swiatlem przeslona wskazala mi 22.

Chyba musze solidnie wtopic sie wzrokiem w jakas lekture o technikach panningu.

Szkoda,ze sg_cezar nie mieszka za sciana :c34

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Monty napisał(a):

Grzesiu,
Juz jakis czas temu mialem tu wystosowac pytanie dlaczego przy panningu przyslona wedruje hen hen daleko.

To proste - dajesz śmieszne wartości przy priorytecie czasu - 1/30 i aparat tak przymyka, żeby nie prześwietlić....a 70-300G może nie da rady przymknąć mocniej niż f/22