Podziel się wrażeniami!
a więc wczoraj dostałam A300 i jeszcze za bardzo nieznam sie na niej 😜
ale jeszcze sie naucze ;d
czekam na opninie, te złe jak i dobre ;d
wstawie dzisiaj jedno zdjecie, żabki mej ;D
nastepne za kilka dni lub nawet tydzien ^^
14tka super
12 i 13 też dobre
Starosta i bertone1982 dzieki za pozytywne oceny
9 i 14 - są super Naprawdę mi się podobają, szczególnie 14
Warzywka i owoce podobają mi się również, ze względu na kolory i pomysł
No to nic nowego nie napiszę za 14
12-ka się podoba
13-ka mniej
Skupmy się zatem na czternastce Otóż podoba się bardzo Tak się przyglądam i najbardziej zwraca moją uwagę kontrast między panem na zdjęciu a jego rowerem. Sądząc po wyglądzie pana - pasowałby mi raczej do jakiegoś starego roweru (typu damka na przykład abo cuś). Przyjęło się ostatnio takie powiedzenie na forum tutejszym: "Fajnie wypatrzone"...
Technicznie też bym chyba już nie kombinował ale to już nie moja bajka
...technicznie chyba bym tylko wyprostował tego starszego pana a raczej jego otoczenie, bo po nim tego nie widać, że śmiga po krzywiźnie...pewnie w drodze powrotnej ze sklepu na pożyczonym, młodzieżowym rumaku torba mu zaciążyła na kierownicy. Cóż mtb to nie "ukraina" czy "wigry" Doslavie to fakt
Oblężony kwiatuszek jak dla mnie chyba ciekawszy niż jabłoneczka.
Tomek69N napisał(a):
...technicznie chyba bym tylko wyprostował tego starszego pana a raczej jego otoczenie, bo po nim tego nie widać, że śmiga po krzywiźnie
Może tak coś by się dało wyprostować?
Tomek69N napisał(a):
Może tak coś by się dało wyprostować?
witam Melanie.
bardzo mi się podoba 14, i widzę, że nie tylko mi, takie streetart są genialne, tylko fakt, troszke krzywo, w sumie nawet nie widać zabardzo co, ale bardzo mi to nie przeszkadza.
i 16 też mi bardzo przypadła do gustu, chociaż nie wiem, czy nie rozjaścić minimalnie.
pozdrawiam.