Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
65 - bardzo fajne, spokojne. Tylko ten prawy górny róg! Zupełnie niepotrzebne te badyle.
66 - zupełnie nie. Kolorystyka, przepały.
Śmieszne te autka wyszły, ale pomysł i wykonanie bardzo fajen - przyznam, że na miniaturce się nabrałem - myślałem, że to jakiś stuningowany golf
Eksperyment trudno mi skomentować bo to dla mnie 3 takie same zdjęcia. Przyznam, że nie rozumiem zwyczajnie tego.
Serdecznie dzięki za komentarz i odwiedzenie mojej galerii
Szczerze mówiąc, nawet nie zauważyłem tych badyli, na przyszłość będę uważał przy kadrowaniu / stemplowaniu.
Co do "eksperymentu" - chciałem przetestować podwójną polaryzację (filtr + plastikowy obiekt na tle białego monitora) - według mnie ciekawe efekty kolorystyczne wyszły, więc wrzuciłem.
Jeszcze raz dzięki za uwagi
Teraz kilka fotek ze ślubu - wiadomo, nie dorastam do pięt fotografom ślubnym, ale przy okazji dobrej zabawy była okazja wypróbowania się i w tej roli.
I upek z TDP
Jeszcze 2
Kilka fotek z małego wypadu rowerowego po okolicy
I mały UP-ek po wakacjach )
Na 93 i 94 woda Ci się z Bałtyku wylewa
Reszta wakacyjnych OK
I jeszcze dalsza część
Szczupic: dzięki za wizytę, faktycznie nie zwróciłem uwagi na krzywy horyzont
100Tka mnie sie podoba - fajny kadr z "niepogody"