anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
docentstopczyk
Początkujący

2a - super światło!

Creatoor
Początkujący

No proszę. 2b świetne, szkoda tylko, że tego budynku w głębi nie da się wyrzucić. Nie pasuje do reszty.

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

Witamy w galerii :)

rabarbar napisał(a):

jestem amatorem ,takze niczego tu raczej nie wrzuce co by profesjonalista czy stary wyjadacz zaakceptowal, ale prosze o komentarze do kwestii technicznej, kadr, itd co by poprawic by nie bylo to tylko "pstrykniecie " :)

większość jest tutaj amatorami ;)
co do zdjęć:
1c - nie wiem czy zrobione przypadkiem, ale jest bardzo dobre :smileythumbsup: i kadr w jak najlepszym porządku :)
1b - kadr, ostrość, światło okej, gdyby nie tych kilka wystających kłosów (szczególnie ten na samym przodzie)
1a - gdyby wykadrować bardziej w prawo, aby uchwycić całą postać i pominąć murek na dole, byłoby okej.
2a - to drzewo na środku...
2b - światło :smileythumbsup: ale strasznie leci w lewo.
2c - fajne ujęcie, ale szkoda że krzaki przytłaczają motocyklistę, trochę to rozprasza.

czekam na kolejne zdjęcia ;)

rabarbar-----
Początkujący

no przy 2 b nie dalo sie bo golabkow by braklo

witsu------
Początkujący

2b - brawo za obróbkę.
Dwa pozostałe traktuję jako Twoje eksperymenty. Osobiście ja bym ich nie pokazał.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

2c. lubię zdjęcia "przez coś" ale tu nie wypaliło po mojemu...
2b. wyprostować. fajnie zdjęte kolory i ujęty ruch :thumbsup:
2a. nawet zwykła, przydomowa szklarnia może wyjść przesympatycznie ;) brak ciut kontrastu i ostrości tutaj.
Zdaje się, że póki jest nowiutki to nie rozstajesz się z aparatem i oby tak zostało :thumbsup:

rabarbar-----
Początkujący

Witamy w galerii :)
co do zdjęć:
1c - nie wiem czy zrobione przypadkiem, ale jest bardzo dobre :thumbsup: i kadr w jak najlepszym porządku :)

co 1c jak najbardziej przypadkiem , chwile wczesniej tym polem policja jechala ,tez mam zdjecie ale trzymam je do szantażu :P

rabarbar-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

2c. lubię zdjęcia "przez coś" ale tu nie wypaliło po mojemu...
2b. wyprostować. fajnie zdjęte kolory i ujęty ruch :thumbsup:
2a. nawet zwykła, przydomowa szklarnia może wyjść przesympatycznie ;) brak ciut kontrastu i ostrości tutaj.
Zdaje się, że póki jest nowiutki to nie rozstajesz się z aparatem i oby tak zostało :thumbsup:

z poprzednim paratem (Fuji s9500)tez sie na krok przed 2 lata nie rozstawalem , ale chyba o to w tym chodzi :)

rabarbar-----
Początkujący

jeszcze jedno zdjecie na dzis, rok czekalem az zaożą te pole, bo naprawde dokladnie wokol lasu to robia :)

docentstopczyk
Początkujący

moc!