Podziel się wrażeniami!
Witam
Po długiej nieobecności...
Po czasie poszukiwań, rozważań...
po kłótniach w sklepach fotograficznych i błaganiach o sprzedaż mojej wymarzonej alphy, musiałam odczekać aż kasa się uzbiera, nikt nie chciał dać na raty
No w każdym razie- kupiłam.
Jest to Alpha 500.
:):):)
w końcu
Na razie z 18-55 SAM, ale jakoś się sprawdza, później się zobaczy...
póki co nie żałuję.
W fotojokerze zrobili promocję na 1999 zł, jak to zobaczyłam, myślałam, że zniosę jajo, musiałam ją mieć!
w media markt też jest ta promocja w tej cenie.
Taniej na pewno bym nie spotkała,
w pewnym momencie o mały włos, niemalże, kupiłabym Nikona D5000....ale później mi przeszło na szczęście, bo tamten tej alphie nie dorównuje nawet cenowo jest droższy teraz.
Tak więc wrzucam jedno z pierwszych fotek z nowego lustra, reszta do wglądu w mojej galerii
Pozdrawiam wszystkich,a szczególnie tych, którzy byli za 500-tką i mnie wspierali.
I pozdrawiam Tadeusza, który na samym początku powiedział, że czuje, że wybór padnie na 500tkę z 18-55 SAM.
To człowiek wizjoner, słuchajcie się go
Starosta napisał(a):
A przenosiny zapytaj naszych modów
Oni są oblatani w tym temacie
Oj tam na górze to ja widzę druty. Nie da się wycisnąć z twojej okolicy "czystego" kadru? Może przyciąć albo wystemplować ten? Lustrzaneczka sama tego nie uczyni...
wiem wieeem,ale praktycznie ich nie widać..
Miałam je wytuszować...ale cóż...Tomek Bystre Oko wszystko wyluka,więc na kolejny raz już pokombinuję, no niestety mieszkam w takiej okolicy, że są te druty nooo...musiałabym się naprawdę daleko przemieścić, żeby je ominąć...to by już słońce zaszło zanim bym dotarła
Witam wszystkich w nowej galerii.
Tym razem będzie ona dotyczyła zdjęć wykonanych moim nowym nabytkiem lustrzanką A500.
Mam nadzieję, że będziecie odwiedzać, a dzięki Waszym komentarzom ja będę nabywać nowych umiejętności i doświadczenia
Pozdrawiam
Wrzucam świeżynki :
zaraz ci polacza galerie-kazdy tylko jedna wiec nie robimy nowych.pozdro
co do fotek-3 do wyostrzenia
zaraz ci polacza galerie-kazdy tylko jedna wiec nie robimy nowych.
Lajam napisał(a):
zaraz ci polacza galerie-kazdy tylko jedna wiec nie robimy nowych.
Mapasja - zgodnie z Twą wolą - posty i zdjęcia od zakupu 500 są już we właściwej galerii
Dzięki wielkie i zapraszam do odwiedzin
...