Podziel się wrażeniami!
Witam
Po długiej nieobecności...
Po czasie poszukiwań, rozważań...
po kłótniach w sklepach fotograficznych i błaganiach o sprzedaż mojej wymarzonej alphy, musiałam odczekać aż kasa się uzbiera, nikt nie chciał dać na raty
No w każdym razie- kupiłam.
Jest to Alpha 500.
:):):)
w końcu
Na razie z 18-55 SAM, ale jakoś się sprawdza, później się zobaczy...
póki co nie żałuję.
W fotojokerze zrobili promocję na 1999 zł, jak to zobaczyłam, myślałam, że zniosę jajo, musiałam ją mieć!
w media markt też jest ta promocja w tej cenie.
Taniej na pewno bym nie spotkała,
w pewnym momencie o mały włos, niemalże, kupiłabym Nikona D5000....ale później mi przeszło na szczęście, bo tamten tej alphie nie dorównuje nawet cenowo jest droższy teraz.
Tak więc wrzucam jedno z pierwszych fotek z nowego lustra, reszta do wglądu w mojej galerii
Pozdrawiam wszystkich,a szczególnie tych, którzy byli za 500-tką i mnie wspierali.
I pozdrawiam Tadeusza, który na samym początku powiedział, że czuje, że wybór padnie na 500tkę z 18-55 SAM.
To człowiek wizjoner, słuchajcie się go
27 - za pomysł!
ładnie?
30. jak dla mnie urocza
62. tu się będę troche czepiać szkoda że broda ucięta i że cień na twarzy jest. Tak po za tym, to te zdjęcie byłoby najlepsze z całej serii
30 jest całkiem milusie
61, chyba fajniej by było, gdyby modelka patrzała w obiketyw i miast otwartych ust, miała uśmiech na twarzy
62 - cień lizaka można było jakoś tak ciekawiej umiejscowić, żeby był głównie na oku, nie zasłaniał połowy twarzy, za przedmówczynią- szkoda tej uciętej brody
63, od pstryk, ani tło ciekawe, ani ogólnie jakoś, do dopracowania na przyszłą sesję
mapasja napisał(a):
ładnie?
tak mam więcej z lizakiem.
to są zdjęcia z konkursu fotografii na żywo, bez obróbki komputerowej.
to z balonami wygrało 3 miejsce w kategorii najlepsze zdjęcie.
więc ciekawa byłam Waszej opinii.
a balony miały porwać modelkę,dlatego mina taka