Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czas chyba poddać się krytyce Użytkowników, którzy jak i ja fotografują sprzętem SONY...
Poniższa fotka została wykonana w trakcie II Pleneru SONY Foto Klubu w Sulejowie. Dziękuję przy okazji Wszystkim za mile i owocnie spędzony czas..
Pozdrawiam
Krótko powiem Robercie: nie mógł Reflex trafić w lepsze ręce. Dobrze go i jego możliwości (cechy) wykorzystujesz
Dziękuję
Z tymi fotkami... to jest różnie... raz lepsze, raz gorsze, ale najważniejsze, że to mnie cieszy. Daje mi przyjemność, odprężenie i pewnego rodzaju zadowolenie.
Nie wiem dlaczego robicie zdjęcia, co Was do tego pcha, ale wiem co mnie w tym wszystkim cieszy i "rajcuje" i dlaczego ja pstrykam Po prostu... dla przyjemności. Nie mam aspiracji artystycznych, i stąd zapewne mało samokrytyki we mnie i gnioty wstawiam.
O wybaczenie proszę i patrzenie przez pryzmat pewnej pobłażliwości...
Zwykłe przydrożne trawy, które pstryknąłem nawet nie wychodząc z auta. Tak mi się spodobały... jak to po "trawie"
Tadziu... dziękuję bardzo za tak miłe słowa. Ja uwielbia Reflexa. Nim naprawdę można zrobić wiele... i wyjątkowe zdjęcia, które nie są dostępne dla "normalnych" szkieł. Ja kocham "kłóeczka"
Na prawdę, reflex w Twoich rękach to magiczne wręcz narzędzie, super zdj
Bardzo fajne te trawki;)
Dziękuję
Trochę Bieszczad z początku października
83 i 84 piekne widoczki
za 80 i 83
Kolejne bardzo udane widoczki
dziękuję
Przyjemna dla oka seria
A 87 jest jak dla mnie miodne