anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

roka63

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

roka63

Witam,

Czas chyba poddać się krytyce Użytkowników, którzy jak i ja fotografują sprzętem SONY...

Poniższa fotka została wykonana w trakcie II Pleneru SONY Foto Klubu w Sulejowie. Dziękuję przy okazji Wszystkim za mile i owocnie spędzony czas..

Pozdrawiam

:c20

357 ODPOW. 357
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Krótko powiem Robercie: nie mógł Reflex trafić w lepsze ręce. Dobrze go i jego możliwości (cechy) wykorzystujesz :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

:c22 Dziękuję :c22

Z tymi fotkami... to jest różnie... raz lepsze, raz gorsze, ale najważniejsze, że to mnie cieszy. Daje mi przyjemność, odprężenie i pewnego rodzaju zadowolenie.
Nie wiem dlaczego robicie zdjęcia, co Was do tego pcha, ale wiem co mnie w tym wszystkim cieszy i "rajcuje" i dlaczego ja pstrykam :) Po prostu... dla przyjemności. Nie mam aspiracji artystycznych, i stąd zapewne mało samokrytyki we mnie i gnioty wstawiam.
O wybaczenie proszę i patrzenie przez pryzmat pewnej pobłażliwości... :c25

Zwykłe przydrożne trawy, które pstryknąłem nawet nie wychodząc z auta. Tak mi się spodobały... jak to po "trawie" :c20 :c20

:c20

Tadziu... dziękuję bardzo za tak miłe słowa. Ja uwielbia Reflexa. Nim naprawdę można zrobić wiele... i wyjątkowe zdjęcia, które nie są dostępne dla "normalnych" szkieł. Ja kocham "kłóeczka" :D

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Na prawdę, reflex w Twoich rękach to magiczne wręcz narzędzie, super zdj :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
kasia_m-----
Początkujący

Bardzo fajne te trawki;)

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

83 i 84 piekne widoczki :thumbsup:

profile.country.PL.title