Podziel się wrażeniami!
Hej!
W zasadzie album miałem tu założyć już dawno.
No cóż, lepiej późno niż wcale
Zdjęcia robię wszystkiemu co mnie zainteresuje... a nawet czasem czemuś co mnie nie zainteresuje też zrobię, czyli pstrykacz amator ze mnie i będę wrzucał różności
Na początek dwa kadry spacerowe.
Zapraszam!
M.
art1, kurcze zaniedbałem swój album i przegapiłem Twojego posta Znajoma mojej mamy hoduje sealyhamy i miała (może nadal ma, ale chłopak coraz starszy) pięknego szczeniaka z czarną łatą na oku... no śliczny po prostu. Jakby co daj znać. Aha i nie ma za co przepraszać
Marcinie, Lajamie, Dzięki za odwiedziny
To ja nadal poodgrzewam zesłorocznego kotleta
Zmarł mi kompiuter, więc nawet nie mam jak wrzucić nowych zdjęć :smileyevil:
Teraz na scenę wkraczają aktorzy... dopiero zaczyna się jazda bez trzymanki. Dominuje święte oburzenie, pycha, duma z wykonywanego zawodu, jakim jest bycie Wielkim Polskim Aktorem no i kłótnie kto jest większy (oburzenie z okazji bycia niezrozumianym przez widza współczesnego i dewaluacja wartości sztuki aktorskiej )
Występują Marek Frąckowiak i Waldemar Obłoza.
Zapraszam!
Czesć Rysiu
22
Ostatnia seria bardzo dobra
Tylko 20tka jakoś tak trochę nie pasuje w tym gronie, ale ja się nie znam
Dzięki za wizytę Panowie. Miło mi, że coś Wam podpasowało
Teraz kilka zdjęć nadmorskich. Nie mam kompa od jakiegoś czasu, więc zdjęcia to "łyse" jpg-i, tylko zmniejszone na potrzeby forumowe.
Zapraszam!
Morze nie podesło, to może znów Gosia się pojawi. Tym razem przy obróbce pomógł mi kolega za zaprzyjaźnionego forum. Mój komputer badal jest martwy i sam nie mam na czym ani jak podłubać przy zdjęciach
Zapraszam!
P.S.
Po raz kolejny, dzięki Ci Rafale za chciejstwo!
Zdjęcia Gosi też nie podeszły... to może jeszcze jeden kadr z Gosią w roli głównej
Zapraszam!
P.S.
Obróbka nadal w wykonaniu Rafała. Dzięki!
Podoba mi się ostatnie zdjęcie ale nie widzę w tej fotce ostrości, nie potrzebna biała rameczka.
nie ma exifów, nie pytaj po co mi - dowiedział bym się przynajmniej jakim obiektywem robione
Witaj ryś.
Jakoś mi twoja galeria nie wpadła w ręce.
Przepraszam.
Fajne tu masz fotki.
:c37
Zdjęcia Gosi też nie podeszły...
Zdjęcia robione HELIOS-em 44-M4 58/2, więc w exif-ie i tak byś niczego nie zobaczył
Krzys szybszy
Dzięki za odwiedziny
Fajne te kadry Gosi - ja osobiście lubię taką perspektywę