Podziel się wrażeniami!
Hej!
W zasadzie album miałem tu założyć już dawno.
No cóż, lepiej późno niż wcale
Zdjęcia robię wszystkiemu co mnie zainteresuje... a nawet czasem czemuś co mnie nie zainteresuje też zrobię, czyli pstrykacz amator ze mnie i będę wrzucał różności
Na początek dwa kadry spacerowe.
Zapraszam!
M.
No niestety nie udało jej się urodzić naturalnie i o 3 w niedzielę/poniedziałek jechaliśmy ją rozpruwać. Na szczęście wszystko poszło dobrze, bo weterynarz był przygotowany, że być może będzie musiał przyjezdżać w środku nocy.
Lajam, jeszcze nie mają. Jak im wymyślę imiona to się pochwalę.
A kiedy ślepka otworzą?
A te imiona muszą być takie do rodowodu?
Z tego co pamiętam i tak słyszałam, że trzeba czekać około 2 tygodni na otwarcie ślepków.
Mniamniuśne te maluszki.
Dobrze, że mamuśce nic się nie stało.
Tak właśnie. Dwa tygodnie.
Imiona takie do rodowodu mają być. Jak nowi opiekunowie będą na nie wołać to już ich inwencja.
Dziś mielismy trochę jazdy, jedna suczka miała spore problemy, dwa razy jeździliśmy z nią do weterynarza. Na razie jest ok, ale przy takich maluchach nigdy nie wiadomo.
Co do zdjęć, jak mają ogony zagięte w haczyk to znaczy że piją jak szalone.
Zapraszam!
Edyta:
Lajam, a może jednak raz na tydzień będę wrzucał, bo codziennie to tak trochę... no przesyt będzie.
Lajam, a może jednak raz na tydzień będę wrzucał, bo codziennie to tak trochę... no przesyt będzie.
Jak nie, to nie.
Masz tu jeszcze jednego zdzisia.
Trzymaj kciuki za małą suczkę!
Lajam napisał(a):
Ja z wielką miłością patrzę na takie maluchy...prawie rok temu pożegnałem mojego przegubowca