anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
michal.stachu1
Początkujący

Za fajerwerki :c4 , choć gdyby nie te drzewa na zdjęciu nr.2 8-) to by było super.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a tu trochę B/W tylko nie mogę dobrze dobrać kontrastu na aparacie i muszę programem. Co poprawić aby było jeszcze wyraźniej??

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

jak dla mnie to na tych ostatnich zdjęciach za dużo się dzieje, nie wiem na czym skupić wzrok, a kadry wydają mi sie przypadkowe. jedyne które mi się w miarę podoba to 5...

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

B/W tak jak już Ela napisała jest mało czytelne ost zdjęcie jest najlepsze ale chyba lepiej wyglądałoby jakby tak można było podejść 2m do przodu pionowy kadr i użyć prawych drzwi jako ramy dla okna które jest dalej :)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

colorful to fakt 4 jest trochę zapchana wszystkim i niczym :c3 .
pawelszymanski6 jak się przejdę dzisiaj w to miejsce to zrobię tak jak radzisz i zobaczymy co z tego wyjdzie ;).

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Arturro10 napisał(a):

pawelszymanski6 jak się przejdę dzisiaj w to miejsce to zrobię tak jak radzisz i zobaczymy co z tego wyjdzie ;).

to jeszcze bym dodał przymknij trochę obiektyw bo lekko nie ostro jest nie wiem czy poruszone czy mydełko ale lepiej byłoby np f/7.1 albo f/8 podnieś iso przy b/w ziarno fajnie wygląda a wtedy będzie Ci łatwiej nie poruszone zdjęcie zrobić no chyba że masz statyw :)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

pawelszymanski6 napisał(a):

Arturro10 napisał(a):

to jeszcze bym dodał przymknij trochę obiektyw bo lekko nie ostro jest nie wiem czy poruszone czy mydełko ale lepiej byłoby np f/7.1 albo f/8 podnieś iso przy b/w ziarno fajnie wygląda a wtedy będzie Ci łatwiej nie poruszone zdjęcie zrobić no chyba że masz statyw :)

no właśnie nie wszystko jest wyraźne, chyba tylko centrum kadru wygląda najlepiej, napewno skorzystam z tych rad i zobaczymy efekty :) a statywu się nie dorobiłem jeszcze, ale myślę już nad tym :D

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

to tak mimowolnie ale wyszło jakby portretowo ;) jeśli ktoś chętny to posłucham oceny i jakichś rad ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik