anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
pablo_duch
Początkujący

kuraq napisał(a):

Ale tam Pięknie :shock:

fakt :shock:

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Kuba świetny reportaż z Norwegi :thumbsup: mam nadzieję, że będzie jeszcze kilka części ;)

Szczupic
Użytkownik

Spokojnie jeszcze coś tam mam :c20
Ale teraz do pracy :c10

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Mam nadzieję, że jakąś szerszą relację na plenerze zobaczymy. :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Kuba wielki :c22 bardzo fajna relacja poparta bardzo fajnymi zdjęciami :c4

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

No, rzeczywiście pięknie tam
129 :c4 :c4 :c4

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
tenzer
Poszukiwacz

W czwartej odsłonie powiem ŁAŁ. Świetne fotki.

tomik-----
Początkujący

No Kuba kolejna odsłona rewelacyjna. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :c4 :c4 :c4 :c4 :c4

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Szczupic, bardzo fajne zdjęcia z tej Norwegii. Warunki dopisały. Szał kolorów, chmurek i wody :thumbsup: .Z ostatnich najlepsze 128 i 129. Co do kadrów to rzeczywiście niekiedy ciut zbyt szybko strzelane(np. na 118 ciąć to czarne po prawej, na 115 minimalnie zbyt mało prawego dolnego rogu- nienaturalnie kończy się ta droga). Wrzucaj więcej, bo miło się ogląda. Pozdraw.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:thumbsup: Nie ma to jak fotki z południa :c20 Tu tak dobrze nie mam. Szlak na szczyt trza sobie najpierw obmyślić a potem utorować w chaszczach i śniegu a nawet czasem w oślizłych, przebujnych i niepewnych mchach. Od tego lata łażę już z obwiązanymi obu kostkami :c9 . Samemu nieco strach poruszać się w takim terenie więc oprócz zdjęć pozazdroszczę też wesołej kompanii :D Może w końcu ktoś odwiedzając Norge odezwie się do mnie...
Sorki za OT :c20