Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.
Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.
23
szkicek napisał(a):
a mi się właśnie wydawało, że oryginał był krzywo i trochę go naprostowałem
Dziękuję Wszystkim za uwagi.
Teraz kilka fotek z dzisiejszego poranka - nuda mnie dopadła i wybrałem się na poranne focenie.
szkicek napisał(a):
nuda mnie dopadła i wybrałem się na poranne focenie.
Kris dzięki za ciepłe słowa krytyki
Tak to bywa jak w tygodniu całkowity brak czasu a na weekend chce się coś szybko odwiedzić. Zdjęcia faktycznie na szybko i bez przemyślenia.
Może i bez przemyślenia ale fajne miejsce. Z potencjałem...
Mam u siebie podobne i też nie bardzo potrafię się za nie zabrać... Na 26 podoba mi sie kolorystyka - choć raczej niepopularna na forum
O GO to już kris wszystko opowiedział więc dodam tylko, że z ostatniej trójki najbardziej podoba mi się 28. Gdyby jeszcze nie było tej szmaty (?) na pierwszym planie Niektórzy tutaj twierdzą, że na niektóre plenery należy zabierać miotełkę/odkurzacz/łopatkę/worek/rękawicę
Jeśli chodzi o konwersję do B&W - kwestia "otrzaskania". Nie jest to takie proste jak się wydaje ale też nie przekracza możliwości statystycznego pstrykacza
Dorzuć coś w wolnym czasie bo miło mi się tu ogląda
wielkie dzięki doslav za odwiedziny.
To fakt, na zdjęcia najlepiej z całym ekwipunkiem, godzina przygotowań do ujęcia a i tak nagle coś wleci niespodziewanego w kadr Najlepiej to ogrodzić teren taśmą policyjną, posprzątać, czekać na odpowiednią aurę i cykać.
Dodaję jeszcze dwa zdjęcia z tego samego miejsca - to cały czas ta jedna kładka. Myślę, że jeszcze tam wrócę i poszukam ciekawszego wykorzystania tego miejsca.
Niebo w 29 takie jakieś wyszło....
No to teraz próba uwiecznienia wyjątkowego okresu, który niedługo ma się zakończyć.
Przy okazji wszystkiego najlepszego dla Wszystkich w nadchodzącym nowym roku.
30 :smileythumbsup:. Reszta też okej. Pobawiłbym sie troche w obróbkę na Twoim miejscu.
PS: Zapraszam do siebie :smileymrgreen:.