anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SZKICEK - euroemocje

profile.country.pl_PL.title
szkicek
Nowicjusz

SZKICEK - euroemocje

Witam Wszystkich,

czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.

Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.

246 ODPOW. 246
szkicek
Nowicjusz
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

No super!
Tak ja widzę sesje ciążowe. Nieskomplikowane, sprawdzone ujęcia.
34 i 36 :thumbsup:
W 37 wolałabym żeby ostrość była na bliższym butku (ale to tylko takie moje widzimisie)
Jednym słowem zazdroszczę... Mój mąż jakoś tak nie bardzo fotograficzny jest, więc nie mogłam liczyć na takie zdjęcia.
Życzę szczęśliwego rozwiązania i dużo wzruszeń z Maleństwem (jak mniemam dziewczynką).

Monty-----
Poszukiwacz

136,137...udane kadry.
Na tym ostatnim szkoda,ze prawy nie jest tak ostry jak lewy.
Jakkolwiek :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

No super!

Zgadzam się ...
Bardzo mi się podoba ta sesja :c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
szkicek
Nowicjusz

Dziękuję za miłe słowa.

... (jak mniemam dziewczynką).

Tak właśnie wyszło, że chłopak :D ale z racji faktu, że teściowa zaczęła szaleć z zakupami jeszcze przed ostatecznym rozpoznaniem to pozostało kilka rzeczy, które przydadzą się już tylko do zdjęć, bo chłopaka w nie nie ubiorę.

Monty do 136 zdjęć to mi jeszcze sporo brakuje :c7

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

a ja dam Ci jeszcze jedną radę: jak robisz sesję gdzie widać ciałko, warto zadbać by nie było odcisków spodni, ramiączek itp.
Jak robię sesję aktową, to zawsze dbam o to by odczekać (czasami trwa to długo :c34 ).

Fajnie, że się zmotywowałeś - jak widzisz, warto krytykę na klatę przyjąć :D

Toxek.
Początkujący

Bardzo fajne i ciekawe ;)

PS: Zapraszam do Siebie ;)

Michal.
Poszukiwacz

35 - cień z prawej, delikatny ale skoro zauważyłem to go widać wystarczająco... no i tło z prawej strony :rolling_eyes:
36 i 37 - te dwa podobają mi się najbardziej :c4 fajna sesja :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

No i proszę jak pięknie! :D
Najbardziej to mi się ostatnie chyba spodobało (37) - gdyby jeszcze nie ten ślad po gumce (wiedziałem, że kris zwróci uwagę :slight_smile:
34 - serce z dłoni - temat niby wyeksploatowany do cna a jednak zawsze robi wrażenie i człowiek się usmiecha :)

Generalnie - bardzo fajna seria :thumbsup: :D Eksploatuj temat ile wlezie! ;)

szkicek
Nowicjusz

mama kuby, Monty, Bertone, kris, Toxek, Michał i doslav - dziękuję za Wasze opinie.

kris napisał(a):

a ja dam Ci jeszcze jedną radę: jak robisz sesję gdzie widać ciałko, warto zadbać by nie było odcisków spodni, ramiączek itp.
Jak robię sesję aktową, to zawsze dbam o to by odczekać (czasami trwa to długo :c34 ).

Fajnie, że się zmotywowałeś - jak widzisz, warto krytykę na klatę przyjąć :D

faktycznie nawet na ten odcisk nie zwróciłem uwagi, zapamiętam uwagę. A krytyka jak najbardziej budująca w moim przypadku.

doslav napisał(a):

34 - serce z dłoni - temat niby wyeksploatowany do cna a jednak zawsze robi wrażenie i człowiek się usmiecha :)

dokładnie ten motyw to mocno oklepany w internecie przykład zdjęć z dużym brzuchem. Tak czy inaczej przypada do gustu i pewnie z tego powodu pełno go wszędzie.