Podziel się wrażeniami!
Siedziała sobie taka biedna na siatce ogrodzeniowej, więc pomyślałem, że warto by ją uwiecznić, taka śliczna... i oto tego efekt.
PS. Oprócz zmniejszenia i wyostrzenia ze zdjęciami nie było nic robione. Jestem wyznawcą zasady "z aparatu na papier". Do zdjęć dołączony oryginalny EXIF.
ufosan napisał(a):
Światełko się odbijało od żółtych ścian, to dlatego
A to mój bąbelek troszkę zasmucony z powodu zbyt szybkiego wyjścia z kąpieli.
Dbam o higienę jamy ustnej od samego początku
Ostatnie zdjątka mojego 1,8-mio miesięcznego synka!
Kaczuchy.
Czy poprzez to, że nie zaglądałem TU dawno zostałem zapomniany??????
Jeżeli tak, to jest mi bardzo przykro (-:.
Coraz bardziej przekonuję się do opinii innych, że jest tu TWA (rozszerzenie skrótu w swoim czasie)!!!!!!
ufosan napisał(a):
Coraz bardziej przekonuję się do opinii innych, że jest tu TWA
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ja bym jednak postrzegał to jako grupę znajomych którzy utrzymują ze sobą jakiś kontakt...
Co do zdj,
19 - ładnie wyszła woda, aczkolwiek same kaczki niespecjalnie, moim zdaniem za dużo tych kaczek, nie wiadomo na której się skupić, za ciasno kadrowane
do dzieciowych mogę powtórzyć za Marcinem
10zer napisał(a):
przy dzieciach nie mam praktyki więc nie podyskutujemy.
Ależ drogi Ufosanie!! TWA są wszędzie a akurat tutaj występują dosyć skromnie... Poza tym średnia wieku na forum pozwala wysnuć teorię "niskodzietności" użytkowników a co za tym idzie - niewielkiego zorientowania w tematyce "dzieciowej"
Fajny ten Twój potomek!
Moze i zdjecia albumowe ale podobajace sie!
Dzięki Doslav!
Ale, co ja widzę, Twój bąbel urósł w mgnieniu oka, a pamiętam jak się zastanawiałeś, kiedy będzie taki jak mój... . No, no kawał chłopa!