anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

uk liverpool i okolice - xaeross

xaeross
Początkujący

uk liverpool i okolice - xaeross

no tak.. moja kolej zeby cos pokazac.. zanabylem a550 pocykalem i postaram sie regularnie cos dodawac.. prosze o komentarze, sugestie i porady co jest zle, oraz co i jak mozna zrobic lepiej. Dobre pomysły mile widziane :)
nrazie wytypowalem 12 fotek.. wiec po 3 bede wrzucal.

43 ODPOW. 43
xaeross
Początkujący

no dobra.. wczoraj z odmrozilem sobie tylek.. ba nawet przekonalem znajomego zeby tez sobie troche odmrozil.. co prawda grzalismy sie w przerwach goraca herbata z whisky i miodem.. a w trakcie tylko whisky.. piersioweczka rulez! ale kilka fotek udalo sie zrobic.. a nawet grypy nie zlapac, co juz jest duzym sukcesem.. wiec fotek jest kilka.. nascie nawet a zatem sporo.. i tak jak poprzednio prosze o komentarze porady i pomysly.. np jak zrobic zeby w 23 budynki sie nie przewracaly do siebie?
ale po kolei.. lecimy:

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

Witaj!

Jak zwykle nie będę tu pisał o technikaliach. Są bardziej ode mnie doświadczeni tu.

Sam robię podobne zdjęcia i jestem z nich zadowolony. Dlatego, że są moje, bo nie są mistrzostwem świata.

A poza tym zrobiłbym odsiew tych zdjęć. Są podobne i innym będzie łatwiej oceniać to co w nich jest "złe".

BZ
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Witam

no spora wrzuta :shock: zrób większą selekcję następnym razem :thumbsup:
13, 14, 15 - można by się uprzeć że jednakowe kadry tylko z innego miejsca 15 - rozmazane
17 - chyba lepiej gdyby był pionowy kadr ale naprawdę pionowy bo jakoś krzywo mi wygląda ;)
18 - :?
23 - to chyba zasługa obiektywu że tak się stało ale nie jestem pewien do końca
24, 25 - fajne to coś :thumbsup: można by pokombinować z kadrami w tamtym miejscu :)

Ogólnie miło się ogląda i zazdroszczę takich możliwości takich terenów do focenia :thumbsup: pozdrawiam :c10

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Po pierwsze większa selekcja - za duża wrzuta, ale co mi się rzuca w oczy to poprawić WB pójść w bardziej zimne kolory (tak jak w trzech ostatnich).
Popracować nad krzywizną zdjęć, lub jak kto woli ich prostotą
w 14 dwa kroki do przodu albo wydłużyć ogniskową żeby pozbyć się tego łańcucha który jest w prawym dole
to tyle z takie rzucenia okiem na zdjęcia;)

xaeross
Początkujący

wycieczka do chester, gdzie mozna sie poczuc jak bajce disneya, znaczy sie te wlochate i pierzaste darmozjady czlowieka oblaza..

tym razem najalem selekcjonerke ;] wiec tylko 5 fotek: