Podziel się wrażeniami!
Moje pierwsze fotki moim nowym NEX'EM
Tak jak Ania to już napisała pawie takie same fotki ,proponowałbym większą selekcje,i takie pytanie czy wyostrzasz zdjęcia po zmiejszeniu
nie wyostrzam bo jak wyostrzam w PS to nie ładne są te zdjęcia
wolak napisał(a):
nie wyostrzam bo jak wyostrzam w PS to nie ładne są te zdjęcia
Dzięki wszystkim za komentarze
I wrzucam jedną fotkę ze spacerku po Warszawie
ostatnie foto mi się podoba
Kolejne foteczki
tym razem z naszego warszawskiego nie do końca skończonego stadionu Legi Warszawa
Generalnie nie jestem fanem piłki nożnej dlatego nie robiłem zdjęć piłkarzom ( nawet choćby to i tak miałem dość trudną pozycję bo zasłaniała mi kamera...)
I jedno dodatkowo z samolocikiem i krzaczkiem (wydaje mi się dosyć fajne rozwiązanie, bo sam samolot na niebieskim tle nie ładnie wygląda ) -
wolak napisał(a):
...wydaje mi się dosyć fajne rozwiązanie, bo sam samolot na niebieskim tle nie ładnie wygląda
Deviant napisał(a):
Ze stadionu tylko d jest warta oglądania, reszta zwyczajnie jak dla mnie o niczym.
7mka. Pierwsze spostrzeżenie. Numeruj swoje prace według ilości już dodanych fotek w galerii.
Każdą swoją wrzutkę zaczynasz od numeru 1 itd... Teraz ocena Twoich prac.
Z całej galerii podobają mi się:
Nr.12 Trafiłeś fajnie z ostrością. Może troszkę centralnie
Nr. 3 - 8 fajerwerki też mi się podobają
Nr. Plik b - stadion legii. Wpadło mi w oko słońce które przebija się przez trybunę po drugiej stronie. Nie wiem czy zamierzone ale Co do samego stadionu to nie podoba mi się. Może dlatego że jestem zazdrosny że GIEKSA takiego nie będzie miec Pozdro
paderewa napisał(a):
7mka. Pierwsze spostrzeżenie. Numeruj swoje prace według ilości już dodanych fotek w galerii.
Każdą swoją wrzutkę zaczynasz od numeru 1 itd... Teraz ocena Twoich prac.
Z całej galerii podobają mi się:
Nr.12 Trafiłeś fajnie z ostrością. Może troszkę centralnie
Nr. 3 - 8 fajerwerki też mi się podobają
Nr. Plik b - stadion legii. Wpadło mi w oko słońce które przebija się przez trybunę po drugiej stronie. Nie wiem czy zamierzone ale Co do samego stadionu to nie podoba mi się. Może dlatego że jestem zazdrosny że GIEKSA takiego nie będzie miec Pozdro