Podziel się wrażeniami!
Moje pierwsze fotki moim nowym NEX'EM
Powiedz mi, proszę, co sprawiło, że zechciałeś się z nami podzielić zdjęciem nr26
marla22 jak byś zauważył/a w 29 to komin był troszkę dalej
Heh no z tego co widziałem z innych galerii to trudno Cię zadowolić
I generalnie trudno jest oceniać gdy samemu się zdjęć nie wstawia tylko się komentuje
ale to tylko moje spostrzeżenie
Mała rada - próbuj szukać pozytywów, a nie patrzysz na świat w szarych barwach
Pozdro
sg_cezar Generalnie zdjęcie ładnie wykadrowane - po prostu mi się podoba i chciałem się nim podzielić Ostatnimi czasy lubię robić zdjęcia przypadkowym ludziom. Stąd pan z akordeonem i pan w traktorze
Acha.wolak napisał(a):
sg_cezar Generalnie zdjęcie ładnie wykadrowane...
W to nie wątpię, ale jakkolwiek na nie spojrzeć, to jest to po prostu bardzo kiepskie zdjęcie przypadkowego traktora w przypadkowej bramie.wolak napisał(a):
po prostu mi się podoba...
Ale powiedz czemu kiepskie
Albo co byś zrobił lepiej
Tak to jest przypadkowe zdjęcie przypadkowego traktora w przypadkowej bramie
Na tym właśnie polega łapanie chwili
Kiepskie, bo nie pokazuje NIC ciekawego/interesującego. Żeby chociaż traktor był jakiś wyjątkowy, albo żeby za kierownicą siedziała naga modelka ewentualnie ubrany w strój Batmana Jerzy Urban, ale tak... Nuda aż miło. A jeżeli już tak bardzo chciałeś pokazać traktor wyjeżdżający z bramy, to mogłeś poczekać aż pokaże się cały, wykadrować okucie bramy i zniszczoną ścianę z lewej strony i zostawić nieco miejsca pod lewym kołem (chociaż i to nie zmieniło by tego zdjęcia nawet o jotę)wolak napisał(a):
Ale powiedz czemu kiepskie
Lepiej, to bym je wykasował zaraz po zrobieniuwolak napisał(a):
Albo co byś zrobił lepiej
Na tym polega robienie gniotów.wolak napisał(a):
Na tym polega robienie gniotów.wolak napisał(a):
wolak napisał(a):
Jak kto woli
ja to jestem wyluzowany
rozumiem że coś komuś się może nie podobać szczególnie moje zdjęcia bo jestem bardzo specyficzny, a do tego jestem amatorem w fotografii i nie koniecznie wszystkim moje zdjęcia muszą się podobać
Tylko jeżeli ktoś pisze to mógłby napisać o to zdjęcie było by fajne ale...
1.to to to jest źle
2.to to to bym zrobił lepiej
Albo po prostu że podoba mu się któreś i nic by nie zmienił
A nie takiego typu komentarze
tym razem wziąłem się trochę za robienie kropelek zawsze zastanawiało mnie czy da się zrobić tego typu zdjęcia i tu się okazuje że się da i kilka ładnych wstawiam żeby to się z wami podzielić
Już 7 osób obejrzało a nikt nie skomentował komentujcie !!
Dodaje 3 te same tylko delikatnie zmienione