anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Ostatnie kocham od kiedy je pierwszy raz zobaczyłam. Jest niesamowite!

oldguest
Początkujący

Arku, Marcinie i Elu - dzięki.

Systemu głównego na razie nie zmieniam ale mam pewien plan 😜

A teraz troszkę wody + ludzie (para młoda)

acinloop
Nowicjusz

Ostatnie dwa REWELACJA jak dla mnie :thumbsup:

oldguest
Początkujący

nxt

colorful-----
Początkujący

jak kiedyś będę brała ślub, to się zgłoszę do Ciebie w sprawie zdjęć :)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

jak kiedyś będę brała ślub, to się zgłoszę do Ciebie w sprawie zdjęć :)

za tydzień :shock: :smileymrgreen:
fotki świetne choć już niektóre widziałem :smileythumbsup:

Quter-----
Początkujący

Foteczki jak zawsze pierwsza klasa. :thumbsup:

oldguest
Początkujący

Jeśli są to luźne rozmowy o fotografii to postaram się opowiedzieć historię każdej fotografii jaką będę od tej chwili zamieszczał na forum SONY :)

Historia pewnej fotografii - Odcinek 1

Lubię to zdjęcie. Przypomina mi wakacje pod namiotem w 2008 roku. Lipiec i przyjemne ciepło dookoła, które zostało przerwane silną ulewą jaka przetoczyła się wtedy nad półwyspem helskim. Zawsze chciałem sfotografować zatokę pucką w takich właśnie warunkach, tj po burzy.

Gdy tylko szmer kropel spadających na brezent namiotu ucichł, postanowiłem pójść sfotografować kutry w porcie w Jastarni. Gdy byłem już w porcie dostrzegłem odchodzącą w dal chmurę burzową po lewej stronie portu. Poszedłem więc wzdłuż brzegu i wchodziłem w coraz większe zarośla. Gdy chciałem już zawrócić dostrzegłem łódki zacumowane w niewielkiej zatoczce, która okazała się starym portem w Jastarni. Na brzegu powywracane do góry dnem łodzie rybackie, sporo lin, stare sieci i charakterystyczny zapach pozostałości po połowach. Niedaleko brzegu zacumowane były trzy łodzie w tym i STOPIĄTKA. Była przepiękna niemal unosząc się na tafli wody łączącej się w oddali z niebem. Łódka była oświetlana z przodu przez słońce, które było nadal dość wysoko. Natomiast niesamowita barwa nieba to zasługa odchodzącej w dal ulewy i chmur burzowych. Uwielbiam przypominać sobie tę flautę jaka była po burzy, tę ciszę i jakąś magię w powietrzu... Tak blisko cywilizacji, tak blisko straganów z pamiątkami made in China i jednocześnie na tyle daleko, że można było o całym tym nadbałtyckim zgiełku zapomnieć. Mam nadzieję, że choć troszkę poczujecie nastrój tamtej chwili oglądając poniższe zdjęcie :)

Pozdrawiam - Sławcio ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:thumbsup: Bardzo fajna historia, super fotka :) szkoda, że trza ją rolkować, bo za wysoka.

pablo_duch
Początkujący

genialne fotki -slubniak mega dobry