Podziel się wrażeniami!
Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...
Methos napisał(a):
Takie szybkie pytanko: Można się pojawić np w niedzielę od rana i uczestniczyć do końca dnia?
A o której trzeba będzie opuścić pokoje? Powrotny autokar z Tuczna do Piły mam dopiero o 17.40.
Chyba, że znajdzie się ktoś kto w niedzielę zabierze 3 osoby do Piły.
Gdyby terminy pozwalały to bym był już w pt
Ale będę jeszcze kombinować - hmm a gdyby tak pojawić się w sob rano i późnym popołudniem się zwinąć ...
rakastan00 napisał(a):
A o której trzeba będzie opuścić pokoje? Powrotny autokar z Tuczna do Piły mam dopiero o 17.40.
rakastan00 napisał(a):
SZFENDAK napisał(a):
kawał
"a piła gdzie"
Nie wiem czy było praktykowane to na poprzednich plenerach ale może dało by się zorganizować kupno sprzętu SONY np. bez Vatu tak jak tu „Akcesoria do lustrzanek Sony tańsze o wartość podatku VAT – oferta specjalna dla Uczestników Warsztatów Akademii Sony Centre”, zwaną dalej w regulaminie: ‘Promocją dla Uczestników ASC”
Niestety, to jest weekend z Bożym ciałem... już sobie go nieopatrznie zająłem.
Na pocieszenie widzę, że od stycznia galerie mogą tworzyć także posiadacze Minolt, więc mój wątek również się pojawi.
10zer napisał(a):
Nie wiem czy było praktykowane to na poprzednich plenerach ale może dało by się zorganizować kupno sprzętu SONY np. bez Vatu tak jak tu „Akcesoria do lustrzanek Sony tańsze o wartość podatku VAT – oferta specjalna dla Uczestników Warsztatów Akademii Sony Centre”, zwaną dalej w regulaminie: ‘Promocją dla Uczestników ASC”
Hej
Czy można się pojawić na plenerze w sobotę rano, na jeden dzień ?
Mam bliziutko a nie jestem na 100% pewien czy wypali wyjazd w tym samym terminie.
Pewien będę w piątek za tydzień a już tak po zapisach.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam