anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Ja tylko chciałem uświadomić, iż struktura pokoi w hotelu jest taka, że w terminie pleneru czyli 4-6 czerwca nie sposób będzie zapewnić każdemu układu personalnego wg jego życzenia.

Konieczne będą kompromisowe rozwiązania i trzeba się liczyć z tym, że jeśli ktoś przyjeżdża wcześniej, to w piątek sytuacja może się zmienić.

Karol opublikował dwie listy z numerami pokoi.
Pierwsza lista zawiera pokoje przewidziane dla uczestników, druga lista zawiera listę wszystkich pokoi w hotelu.

Część z listy wszystkich pokoi jest przeznaczona od 4 do 6 czerwca dla Gości Pleneru i są to następujące pokoje:

I piętro
102, 111, 112, 113, 114

II piętro
207, 218, 219, 220

Z informacji jakie otrzymujemy od recepcji hotelu wynika, iż część osób przyjeżdżających wcześniej rezerwuje pokoje na okres całego pleneru.

Proszę wziąć pod uwagę, iż hotel został zarezerwowany przez organizatora od 4 do 6 czerwca i w tym terminie to organizator, a nie hotel decyduje o finalnym podziale pokoi.
Niestety, jak pisałem na wstępie, hotel nie dysponuje wystarczającą ilością dwójek.

Także podsumowując - wcześniejsze rezerwacje są ważne do dnia 4 czerwca.
Weryfikacja numerów pokoi odbędzie się w poniedziałek.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a mi tam pasuje :thumbsup: , ja jadę na plener robić zdjęcia i się dobrze bawić a nie siedzieć w pokoju, także mi to obojętne z kim będę ;)

pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
bartasduch
Początkujący

Nie znalazłem siebie i lucysi w rzadnym z pokoi, czy mam się tym niepokoić??

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

bartas73 napisał(a):

Nie znalazłem siebie i lucysi w rzadnym z pokoi, czy mam się tym niepokoić??

Ta lista, którą opublikował Szfendak jest właściwie nieaktualna.

Musimy jeszcze posiedzieć dokładnie nad układem osób w pokojach - jak wspomniałem - struktura pokoi niestety wyklucza zagwarantowanie wszystkim nocowania w układzie dwójkowym.

Minoor
Początkujący

Witam,
Panowie, układ osób w pokoju 205 nam odpowiada, przyjeżdzamy w czwartek meldujemy się w tym pokoju i zostajemy w nim do końca plenerku, nie powodując zamieszania.
Mamy rezerwację na czwartek w pokoju 205.
Z pozdrowieniami

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

my również startujemy w czwartek Alcazar, Pablos, Grilkagrilka, i zapewne zostaniemy zameldowani w jednym pokoju żeby nie robić zamętu w hotelu.

koniu_88
Początkujący

No to od czwartku będzie wesoło :D Fajnie, że tak dużo osób przyjeżdża wcześniej :)

AdiQa-----
Początkujący

Ja i Zajc3w przyjeżdżamy w piątek do południa więc żeby nie robić zamieszania chętnie zajmiemy jakąś dwójeczkę :nauseated_face:
Oczywiście joke, jak nas usadowicie tak będzie dobrze byle razem ;)

marcinnek_
Początkujący

Głupia sprawa, czy ktoś mógłby wziąć na plener lenspena lub inne ustrojstwo do czyszczenia matryc? Zrobiłem sobie właśnie hdr-ka i po zabawie suwaczkami skubaniec pokazał tyle syfów że wstyd.

jareklubicz.
Poszukiwacz

:c37 Ja będę w czwartek z rańca a wraz ze mną klatka Kasztelana niepasteryzowanego :slight_smile:

Głupia sprawa, czy ktoś mógłby wziąć na plener lenspena lub inne ustrojstwo do czyszczenia matryc?

Znając życie na pewno ktoś będzie coś miał