Podziel się wrażeniami!
Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...
Ja tylko chciałem uświadomić, iż struktura pokoi w hotelu jest taka, że w terminie pleneru czyli 4-6 czerwca nie sposób będzie zapewnić każdemu układu personalnego wg jego życzenia.
Konieczne będą kompromisowe rozwiązania i trzeba się liczyć z tym, że jeśli ktoś przyjeżdża wcześniej, to w piątek sytuacja może się zmienić.
Karol opublikował dwie listy z numerami pokoi.
Pierwsza lista zawiera pokoje przewidziane dla uczestników, druga lista zawiera listę wszystkich pokoi w hotelu.
Część z listy wszystkich pokoi jest przeznaczona od 4 do 6 czerwca dla Gości Pleneru i są to następujące pokoje:
I piętro
102, 111, 112, 113, 114
II piętro
207, 218, 219, 220
Z informacji jakie otrzymujemy od recepcji hotelu wynika, iż część osób przyjeżdżających wcześniej rezerwuje pokoje na okres całego pleneru.
Proszę wziąć pod uwagę, iż hotel został zarezerwowany przez organizatora od 4 do 6 czerwca i w tym terminie to organizator, a nie hotel decyduje o finalnym podziale pokoi.
Niestety, jak pisałem na wstępie, hotel nie dysponuje wystarczającą ilością dwójek.
Także podsumowując - wcześniejsze rezerwacje są ważne do dnia 4 czerwca.
Weryfikacja numerów pokoi odbędzie się w poniedziałek.
a mi tam pasuje , ja jadę na plener robić zdjęcia i się dobrze bawić a nie siedzieć w pokoju, także mi to obojętne z kim będę
pozdrawiam
Nie znalazłem siebie i lucysi w rzadnym z pokoi, czy mam się tym niepokoić??
bartas73 napisał(a):
Nie znalazłem siebie i lucysi w rzadnym z pokoi, czy mam się tym niepokoić??
Witam,
Panowie, układ osób w pokoju 205 nam odpowiada, przyjeżdzamy w czwartek meldujemy się w tym pokoju i zostajemy w nim do końca plenerku, nie powodując zamieszania.
Mamy rezerwację na czwartek w pokoju 205.
Z pozdrowieniami
my również startujemy w czwartek Alcazar, Pablos, Grilkagrilka, i zapewne zostaniemy zameldowani w jednym pokoju żeby nie robić zamętu w hotelu.
No to od czwartku będzie wesoło Fajnie, że tak dużo osób przyjeżdża wcześniej
Ja i Zajc3w przyjeżdżamy w piątek do południa więc żeby nie robić zamieszania chętnie zajmiemy jakąś dwójeczkę
Oczywiście joke, jak nas usadowicie tak będzie dobrze byle razem
Głupia sprawa, czy ktoś mógłby wziąć na plener lenspena lub inne ustrojstwo do czyszczenia matryc? Zrobiłem sobie właśnie hdr-ka i po zabawie suwaczkami skubaniec pokazał tyle syfów że wstyd.
Ja będę w czwartek z rańca a wraz ze mną klatka Kasztelana niepasteryzowanego
Głupia sprawa, czy ktoś mógłby wziąć na plener lenspena lub inne ustrojstwo do czyszczenia matryc?