Podziel się wrażeniami!
Mam już na oku SONY DSLR-A550L Cena mnie troche powala, no ale trudno. Chodzi mi bardziej o obiektyw. Chce taki, żeby zdjęcia w ruchu się nie rozmazywały. Na tej stronce, której podałam nie jest napisane dużo o obiektywie, ale pisze: Programy tematyczne: Makro, Portret, Nocne ujęcie, Krajobraz, Zachód słońca, Sport Z tego co się orientuje program SPORT oznacza robienie zdjęć w ruchu. Czy jakbym kupiła całą tą lustrzankę wraz z obiektywem (ta w linku) to mogłaby mnie zadowolić, jeżeli chodzi o robienie zdjęć w ruchu? Jakie inne lustrzanki SONY możecie polecić i obiektywy? Jestem zupełnym laikiem, ale chce wybrać dobrą lustrzankę. Pomożecie?
Lustrzankasony.pl, temat: Fotografowanie ruchu będzie dla Ciebie pomocny.
Bo jak inni czytają poprzednie posty to wiedzą że chodzi mi o zdjęcia w ruchu
A ceny lamp to już kolejna sprawa
kris napisał(a):
Bo jak inni czytają poprzednie posty to wiedzą że chodzi mi o zdjęcia w ruchu
A ceny lamp to już kolejna sprawa
gdzieś mi się ten piesek zaplątał w tekście
pieska faktycznie lepiej wziąć w plener
zaś co do lampy - przecież nie samymi psimi fotkami będziesz "żyć" i czasem przyjdzie Ci fotografować np. na urodzinkach i wtedy bez lampki może być ciężko
zaś co do lampy - przecież nie samymi psimi fotkami będziesz "żyć" i czasem przyjdzie Ci fotografować np. na urodzinkach i wtedy bez lampki może być ciężko
pisze, żę jest lampa zewnętrzna w zestawie
A na tej stronce (...) pisze, żę jest lampa zewnętrzna w zestawie, a pójzniej pisze: Synchronizacja z krótkimi czasami ekspozycji z oferowaną oddzielnie lampą błyskową, Tryb bezprzewodowej lampy błyskowej ( z oferowaną oddzielnie lampą błyskową), System pomiaru błysku: Pomiar błysku ADI / przedbłysk TTL, Czas ładowania: 4 s
yyy... to ja już nie wiem czy jest w zestawie czy nie ma
gdzie jest napisane, że lampa zewnętrzna jest w zestawie ?
Zewnętrzna lampa błyskowa TAK
Pisze w danych technicznych
gdzie jest napisane, że lampa zewnętrzna jest w zestawie ?