anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ShoutBox

profile.country.pl_PL.title
zi3000
Początkujący

ShoutBox

13 715 ODPOW. 13 715
BuBu__
Początkujący

Doberek wszystkim, nie tylko Wy wcześnie wstajecie w sobotę ;)

Firianus
Początkujący

To i zamelduję gotowość forumową :c10

kris, czemu nie spisz przed sobotą "pracującą"-moze kadry w glowie ukladasz ;) ?

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Pozdrawiam wszystkich z nad porannej kawy. :c10

mis1u1 napisał(a):

JennyM napisał(a):

Może ktoś z Was będzie przez weekend w Bielsku na Pikniku Lotniczym ,to jest szansa na spotkanie.

Będę w niedziele koło 13 :)

daj znać czy się nic nie zmieni, to się umówimy, mam nadzieję, że będzie leposza pogoda niż dzis, bo to nieporozumienie co widze za oknem :( Może ktoś jeszcze się pojawi?

hovany
Poszukiwacz

Ano pojawię się i ja. Dobry Dzionek wszystkim. Za oknem takie miękkie światełko. Pewnie deszcz leje.

BZ
Firianus
Początkujący

Ja na likend wybywam, wiec milego wolnego,

krisdobrego swiatla i smialych mlodych ;)

mis1u1
Początkujący

JennyM napisał(a):

Pozdrawiam wszystkich z nad porannej kawy. :c10

mis1u1 napisał(a):

JennyM napisał(a):

Może ktoś z Was będzie przez weekend w Bielsku na Pikniku Lotniczym ,to jest szansa na spotkanie.

Będę w niedziele koło 13 :)

daj znać czy się nic nie zmieni, to się umówimy, mam nadzieję, że będzie leposza pogoda niż dzis, bo to nieporozumienie co widze za oknem :( Może ktoś jeszcze się pojawi?

Jak patrzę na kamerkę to pogoda ładna się zrobiła. :) Jutro powinienem być. Zobaczę jak po dzisiejszych urodzinach ale myślę, że się uda. Będzie kilku znajomych z KKM, niestety oni to kanoniarze.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

mis1u1 napisał(a):

Jak patrzę na kamerkę to pogoda ładna się zrobiła. :) Jutro powinienem być. Zobaczę jak po dzisiejszych urodzinach ale myślę, że się uda. Będzie kilku znajomych z KKM, niestety oni to kanoniarze.

pogoda jest :D jak marzenie, słoneczko wyszło, więc dziś od 15 jestem na lotnisku, a co do jutra to się umówimy.

oldguest
Początkujący

Witam Wszystkich. Mam małe zaległości na forum i ze zdjęciami. Ale troszkę kłopotów w rodzinie. Zmarł mój Wujek w dodatku Ksiądz. Wielka osobowość. Zostałem poproszony o zrobienie dzisiaj zdjęć na pogrzebie i mam mieszane uczucia.

BuBu__
Początkujący

Mphisto bardzo mi przykro z powodu Waszej straty.
A zdjęcia cóż, ja coraz częściej spotykam się z fotografowaniem, a nawet filmowaniem pogrzebów.

Creatoor
Początkujący

Wyrazy współczucia.