Podziel się wrażeniami!
Doberek wszystkim, nie tylko Wy wcześnie wstajecie w sobotę
To i zamelduję gotowość forumową
kris, czemu nie spisz przed sobotą "pracującą"-moze kadry w glowie ukladasz ?
Pozdrawiam wszystkich z nad porannej kawy.
mis1u1 napisał(a):
JennyM napisał(a):
Może ktoś z Was będzie przez weekend w Bielsku na Pikniku Lotniczym ,to jest szansa na spotkanie.
Będę w niedziele koło 13
Ano pojawię się i ja. Dobry Dzionek wszystkim. Za oknem takie miękkie światełko. Pewnie deszcz leje.
Ja na likend wybywam, wiec milego wolnego,
krisdobrego swiatla i smialych mlodych
JennyM napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich z nad porannej kawy.
mis1u1 napisał(a):
JennyM napisał(a):
Może ktoś z Was będzie przez weekend w Bielsku na Pikniku Lotniczym ,to jest szansa na spotkanie.
Będę w niedziele koło 13
daj znać czy się nic nie zmieni, to się umówimy, mam nadzieję, że będzie leposza pogoda niż dzis, bo to nieporozumienie co widze za oknem Może ktoś jeszcze się pojawi?
pogoda jest jak marzenie, słoneczko wyszło, więc dziś od 15 jestem na lotnisku, a co do jutra to się umówimy.mis1u1 napisał(a):
Jak patrzę na kamerkę to pogoda ładna się zrobiła. Jutro powinienem być. Zobaczę jak po dzisiejszych urodzinach ale myślę, że się uda. Będzie kilku znajomych z KKM, niestety oni to kanoniarze.
Witam Wszystkich. Mam małe zaległości na forum i ze zdjęciami. Ale troszkę kłopotów w rodzinie. Zmarł mój Wujek w dodatku Ksiądz. Wielka osobowość. Zostałem poproszony o zrobienie dzisiaj zdjęć na pogrzebie i mam mieszane uczucia.
Mphisto bardzo mi przykro z powodu Waszej straty.
A zdjęcia cóż, ja coraz częściej spotykam się z fotografowaniem, a nawet filmowaniem pogrzebów.
Wyrazy współczucia.