anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SOFA

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

SOFA

Mam ogromną przyjemność zaprosić Was wszystkich na Sceniczny Otwarty Festiwal Artystyczny, który odbędzie się 9 kwietnia w LXIV Liceum Ogólnokształcącym im. Witkiewicza w Warszawie, przy ulicy Elbląskiej 51. Będę miała zaszczyt pokazać na ww. festiwalu kilka swoich zdjęć. A jako, że będzie to festiwal sztuk wszelakich, to będzie można również pooglądać różne ciekawe projekty młodych zdolnych ;)

11 ODPOW. 11
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

colorful napisał(a):

Mam ogromną przyjemność zaprosić Was wszystkich na Sceniczny Otwarty Festiwal Artystyczny, który odbędzie się 9 kwietnia w LXIV Liceum Ogólnokształcącym im. Witkiewicza w Warszawie, przy ulicy Elbląskiej 51. Będę miała zaszczyt pokazać na ww. festiwalu kilka swoich zdjęć. A jako, że będzie to festiwal sztuk wszelakich, to będzie można również pooglądać różne ciekawe projekty młodych zdolnych ;)

Dzięki za zaproszenie. Nie znam jeszcze swojego grafiku na kwiecień ale gdybym miał wolne zjawię się z miłą chęcią. Napisz Elu może jeszcze w jakich godzinach jest ta impreza.

colorful-----
Początkujący

piotruso napisał(a):

Dzięki za zaproszenie. Nie znam jeszcze swojego grafiku na kwiecień ale gdybym miał wolne zjawię się z miłą chęcią. Napisz Elu może jeszcze w jakich godzinach jest ta impreza.

Będzie mi niezwykle miło, jeżeli przyjdziesz :)

Co do godzin - oczywiście zapomniałam napisać - oficjalne otwarcie festiwalu planowane jest na 13.30 i potrwa on do okolic godziny 21.00 :)

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Byłem, zdjęcia widziałem.
Ponieważ miałem niewiele czasu (te korki, a i tak spóźniłem się do pracy ;)) głównie oglądałem zdjęcia. Naprawdę wysoki poziom. Gratuluję. :c4

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Możesz tutaj wstawić te zdjęcia, które wystawiłaś na ekspozycję SOFA?

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

ooo kurczaki zapomniałem :c32
Elu wybacz, sam się wychłostam parówą jeśli poprawi Ci to humor

colorful-----
Początkujący

Piotruso - dziękuję pięknie, cieszę się niezmiernie, że Ci się podobało :)

Karolu - zdjęcia wrócą do mnie, więc mogę je przynieść na któreś spotkanie :)

ja osobiście zawiedziona byłam opiniami eksperta foto. same ochy i achy, zero krytyki...

Deviant - złożyłam mini wystawę z moich "śniegoszalczków" :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

colorful napisał(a):

ja osobiście zawiedziona byłam opiniami eksperta foto. same ochy i achy, zero krytyki...

foch z przytupem :c12
jak oni tak mogli - nietaktowne zachowanie 8-)

colorful-----
Początkujący

Dobrze wiesz, że dla mnie ważniejsza jest krytyka niż okrzyki zachwytu, a nie wierzę, żeby członek zpaf-u nie widział błędów w zdjęciach licealistów i studentów ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

krytyka?
na mnie zawsze możesz liczyć :smileytwisted:
ale ja nie jestem zrzeszony czy też stowarzyszony :c6