Podziel się wrażeniami!
Mam ogromną przyjemność zaprosić Was wszystkich na Sceniczny Otwarty Festiwal Artystyczny, który odbędzie się 9 kwietnia w LXIV Liceum Ogólnokształcącym im. Witkiewicza w Warszawie, przy ulicy Elbląskiej 51. Będę miała zaszczyt pokazać na ww. festiwalu kilka swoich zdjęć. A jako, że będzie to festiwal sztuk wszelakich, to będzie można również pooglądać różne ciekawe projekty młodych zdolnych
colorful napisał(a):
Mam ogromną przyjemność zaprosić Was wszystkich na Sceniczny Otwarty Festiwal Artystyczny, który odbędzie się 9 kwietnia w LXIV Liceum Ogólnokształcącym im. Witkiewicza w Warszawie, przy ulicy Elbląskiej 51. Będę miała zaszczyt pokazać na ww. festiwalu kilka swoich zdjęć. A jako, że będzie to festiwal sztuk wszelakich, to będzie można również pooglądać różne ciekawe projekty młodych zdolnych
piotruso napisał(a):
Dzięki za zaproszenie. Nie znam jeszcze swojego grafiku na kwiecień ale gdybym miał wolne zjawię się z miłą chęcią. Napisz Elu może jeszcze w jakich godzinach jest ta impreza.
Byłem, zdjęcia widziałem.
Ponieważ miałem niewiele czasu (te korki, a i tak spóźniłem się do pracy ) głównie oglądałem zdjęcia. Naprawdę wysoki poziom. Gratuluję.
Możesz tutaj wstawić te zdjęcia, które wystawiłaś na ekspozycję SOFA?
ooo kurczaki zapomniałem
Elu wybacz, sam się wychłostam parówą jeśli poprawi Ci to humor
Piotruso - dziękuję pięknie, cieszę się niezmiernie, że Ci się podobało
Karolu - zdjęcia wrócą do mnie, więc mogę je przynieść na któreś spotkanie
ja osobiście zawiedziona byłam opiniami eksperta foto. same ochy i achy, zero krytyki...
Deviant - złożyłam mini wystawę z moich "śniegoszalczków"
colorful napisał(a):
ja osobiście zawiedziona byłam opiniami eksperta foto. same ochy i achy, zero krytyki...
Dobrze wiesz, że dla mnie ważniejsza jest krytyka niż okrzyki zachwytu, a nie wierzę, żeby członek zpaf-u nie widział błędów w zdjęciach licealistów i studentów
krytyka?
na mnie zawsze możesz liczyć :smileytwisted:
ale ja nie jestem zrzeszony czy też stowarzyszony