anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

50-tka f 1/8 SAM czy 55-200 SAM

tomik-----
Początkujący

50-tka f 1/8 SAM czy 55-200 SAM

:c22 Panowie bardzo proszę o szybką poradę ponieważ mam wielki mętlik w głowie. Dzisiaj wreszcie zakupie nowy obiektyw ale muszę wybrac spośród dwóch niestety jeden. Pierwszy to SAM 55-200 drugi 50-tka 1/8 SAM zaznaczę że posiadam kitka 18-70. Proszę doradzcie który bardziej się przyda i będzie bardziej praktyczny. Pstrykam ogólnie wszystko ale pociąga mnie portret. Zaznacze też że na pewno obydwa znajdą się w mojej kolekcji. Niestety muszę wybrac teraz jeden. Który z nich bardziej przyda się na urlopie w ciepłych krajach. Bardzo proszę o szybką odpowiedz. :c56

14 ODPOW. 14
tomik-----
Początkujący

Dziękuję Panowie za wszystkie sugestie. Wybiorę Soniaka bo pewnie jest lepszy od Sigmy i Tamrona. Pozdrawiam :c56

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Masz popsute ceneo w takim razie

To nie ja mam popsute ceneo tylko ono całe jest popsute
Patrz klikam Tamron AF 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Makro Sony/Minolta -> Informacje o produkcie -> Rodzaj: Obiektywy makro
klikam drugi z możliwych Tamron 55-200 f/4,0-5,6 DI II MINOLTA nformacje o produkcie -> Rodzaj: Fisheye
:shock: nie mam pytań

profile.country.PL.title
szogoon
Nowicjusz

bo to taki długi fiszaj 8-)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

10zer napisał(a):

Lajam napisał(a):

Masz popsute ceneo w takim razie

To nie ja mam popsute ceneo tylko ono całe jest popsute
Patrz klikam Tamron AF 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Makro Sony/Minolta -> Informacje o produkcie -> Rodzaj: Obiektywy makro
klikam drugi z możliwych Tamron 55-200 f/4,0-5,6 DI II MINOLTA nformacje o produkcie -> Rodzaj: Fisheye
:shock: nie mam pytań

Tak czy siak da się to znaleźć na ceneo :P

tomik-----
Początkujący

Sorki wczoraj zapomniałem zamknąc temat. Kupiłem na allegro Sony 55-200 za 499zł jeszcze z roczną gwarancją. Według sprzedającego użyty tylko raz w celu sprawdzenia jak robi zdjęcia. Zobaczymy raz się żyje... :c56